Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 754
Resolució de rectificació dels errors materials detectat a l’annex 3 de la Resolució del president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials de data 3 de desembre de 2019 per la qual es varen aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits, i es va designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés pel torn lliure i per la promoció interna, inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat Psicòleg/a, corresponents a les ofertes d'ocupació pública ordinàries de personal funcionari dels anys 2016 i 2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.-En data 3 de desembre de 2019, el president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials va resoldre aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits i  designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l ‘ingrés per torn lliure i per la promoció interna inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat Psicòleg/a, corresponents a les ofertes d'ocupació pública ordinària de personal funcionari dels anys 2016 i 2017 (BOIB núm. 165, de 7 de desembre de 2019).

2.-A l'annex 3 de la resolució es va incloure el barem de mèrits pel torn de promoció interna de la convocatòria de l'especialitat de Psicòleg/a de les ofertes d'ocupació pública ordinàries, corresponents a la taxa de reposició.

A l'apartat III.b) Formació meritable per a qualsevol especialitat, de l'annex 3 s'ha detectat un error material amb relació a la puntuació màxima per àrea de cada una de les accions formatives, perquè allà on diu que el màxim de puntuació per àrea és de 0,8 punts ha de dir que és de 0,7 punts.

Fonaments de dret

I.  A l'article 109.2 de la Llei 39/2015, reguladora del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques,  es disposa que les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes. 

II. El president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials és l'òrgan competent per a la signatura d'aquest document, d'acord amb el que disposa l'article 7.2.13 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18-05-2019).

Resolució

Primer.- Rectificar les errades materials contingudes a l'apartat  III.b) Formació meritable per a qualsevol especialitat inclòs a l'annex 3 de la Resolució de data 3 de desembre de 2019, del president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per la qual es va resoldre aprovar la convocatòria, les bases i el barem de mèrits i  designar el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l ‘ingrés per torn lliure i per la promoció interna inclosa la reserva per a les persones amb discapacitat, de l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnic/a superior, subgrup A1, especialitat Psicòleg, corresponents a les ofertes d'ocupació pública ordinària de personal funcionari dels anys 2016 i 2017 (BOIB num. 165, de 7 de desembre de 2019), i, en conseqüència,

on diu:

III.b) Formació meritable per a qualsevol especialitat  (Màxim 3,5 punts) 

- Cursos de l'àrea jurídicoadministrativa (Màxim 0,8 punts per àrea) 

- Cursos d'igualtat de gènere  (Màxim 0,8 punts per àrea) 

- Cursos d'informàtica  (Màxim 0,8 punts per àrea) 

- Cursos de qualitat/habilitats/competències professionals/comandaments  (Màxim 0,8 punts per àrea) 

- Cursos de prevenció de riscs laborals  (Màxim 0,8 punts per àrea) 

 

 

 

 

 

Per hora d'aprofitament

0,006

Per hora d'assistència

0,004

Per hora com a docent

0,012

ha de dir:

III.b) Formació meritable per a qualsevol especialitat  (Màxim 3,5 punts) 

- Cursos de l'àrea jurídicoadministrativa (Màxim 0,7 punts per àrea) 

- Cursos d'igualtat de gènere  (Màxim 0,7 punts per àrea) 

- Cursos d'informàtica  (Màxim 0,7 punts per àrea) 

- Cursos de qualitat/habilitats/competències professionals/comandaments  (Màxim 0,7 punts per àrea) 

- Cursos de prevenció de riscs laborals  (Màxim 0,7 punts per àrea) 

 

 

 

 

 

Per hora d'aprofitament

0,006

Per hora d'assistència

0,004

Per hora com a docent

0,012

Segon.- Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovat en data 11  d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

   

Palma, 21de gener de 2020

El president,

Javier de Juan Martín