Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 706
Resolució de la directora general de Personal Docent de 23 de gener de 2020 per la qual es modifica la Resolució de la directora general de Personal Docent de 6 de maig de 2019, per la qual s’aproven i es fan públiques, amb caràcter definitiu, les destinacions atorgades als funcionaris docents que participen en el concurs de trasllats d’àmbit estatal convocat per Resolució de 18 d’octubre de 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En la Resolució de la directora general de Personal Docent de 18 d'octubre de 2018, publicada en el BOIB núm. 136, de 31 d'octubre, es va convocar el concurs de trasllats d'àmbit estatal per als funcionaris dels cossos docents contemplats en la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, modificada per la Llei orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa.

2. Per Resolució del conseller d'Educació i Universitat de dia 18 de gener de 2019 (BOIB núm. 10, de 22 de gener), modificada per Resolució del conseller d'Educació i Universitat de 23 de gener de 2019 (BOIB núm. 12, de 26 de gener), i feta una correcció d'errades mitjançant Resolució del conseller d'Educació i Universitat de 6 de febrer de 2019 (BOIB núm. 19, de 12 de febrer), es varen aprovar les plantilles i es va publicar la relació de llocs de feina vacants dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de catedràtics i de professors de música i arts escèniques, de catedràtics i de professors d'arts plàstiques i disseny, de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, i de catedràtics i de professors d'escoles oficials d'idiomes. Aquests llocs de feina vacants són els que, d'acord amb el que determina la base segona de la convocatòria es varen oferir en el concurs de trasllats i en els processos previs convocats per la Resolució esmentada en el paràgraf anterior.

Mitjançant Resolució de la directora general de Personal Docent de 12 de març de 2019 es va publicar l'adjudicació provisional de destinacions. Finalitzat el termini de reclamacions i una vegada revisades i resoltes les reclamacions presentades a aquesta resolució i exclosos del procediment els concursants que voluntàriament varen desistir de participar-hi, es va publicar la Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 6 de maig de 2019, per la qual s'aproven i es fan públiques, amb caràcter definitiu, les destinacions atorgades als funcionaris docents dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de catedràtics i de professors de música i arts escèniques, de catedràtics i de professors d'arts plàstiques i disseny, de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, i de catedràtics i de professors d'escoles oficials d'idiomes que participen en el concurs de trasllats d'àmbit estatal convocat per Resolució de 18 d'octubre de 2018 (BOIB núm. 65, de 14 de maig).

3. En data 14 de maig de 2019, es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la Resolució de 3 de maig de la Direcció General de Centres i Personal Docent per la qual s'aprova l'adjudicació definitiva de destinacions del concurs de trasllats de funcionaris i funcionàries docents.

Contra aquesta Resolució la senyora Maria Vidal Bañuls va interposar un recurs de reposició, que la Direcció General de Centres i Personal Docent de la Generalitat Valenciana va remetre, en virtut de la base dotzena de l'Ordre EFP/1015/2018, a la Direcció General de Personal Docent de les Illes Balears.

4. Aquest recurs ha estat estimat mitjançant la resolució de la directora general de Personal Docent de dia 21 de gener de 2020. L'estimació d'aquest recurs implica la modificació de la Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 6 de maig de 2019 esmentada anteriorment.

Fonaments de dret

1. Reial decret 1364/2010, de 29 d'octubre, pel qual es regula el concurs de trasllats d'àmbit estatal entre personal funcionari dels cossos docents que preveu la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, i altres procediments de provisió de places que ha de cobrir aquest personal (BOE núm. 263, de 30 d'octubre).

2. Ordre EFP/1015/2018, d'1 d'octubre, per la qual s'estableixen les normes procedimentals aplicables als concursos de trasllats d'àmbit estatal, que s'han de convocar durant el curs 2018-2019, per a personal funcionari dels cossos docents a què es refereix la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, modificada per la Llei orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa (BOE núm. 239, de 3 d'octubre).

3. La Resolució de la directora general de Personal Docent de 18 d'octubre de 2018, per la qual es fa pública la convocatòria de concurs de trasllats d'àmbit estatal, per als funcionaris dels cossos docents contemplats en la Llei orgànica d'educació (BOIB núm. 136, de 31 d'octubre).

4. La Resolució del conseller d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears de dia 18 de gener de 2019, per la qual es publiquen les plantilles orgàniques i la relació de llocs de feina vacants dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques i de professors i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny (BOIB núm. 10, de 22 de gener), modificada per la Resolució del conseller d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears de dia 23 de gener de 2019, per la qual es modifica la Resolució del conseller d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears de dia 18 de gener de 2019, per la qual es publiquen les plantilles orgàniques i la relació de llocs de feina vacants dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques i de professors i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny (BOIB núm. 12, de 26 de gener), i corregida per la Resolució del conseller d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears de dia 6 de febrer de 2019, per la qual es corregeixen unes errades detectades a la Resolució del conseller d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears de dia 18 de gener de 2019, per la qual es publiquen les plantilles orgàniques i la relació de llocs de feina vacants dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques i de professors i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny (BOIB núm. 19, de 12 de febrer).

5. La Resolució de la directora general de Personal Docent de 6 de maig de 2019, per la qual s'aproven i es fan públiques, amb caràcter definitiu, les destinacions atorgades als funcionaris docents dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de catedràtics i de professors de música i arts escèniques, de catedràtics i de professors d'arts plàstiques i disseny, de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, i de catedràtics i de professors d'escoles oficials d'idiomes que participen en el concurs de trasllats d'àmbit estatal convocat per Resolució de 18 d'octubre de 2018 (BOIB núm. 65, de 14 de maig).

6. La Resolució de 3 de maig de 2019, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual s'aprova l'adjudicació definitiva de destinacions del concurs de trasllats de funcionaris i funcionàries docents dels cossos de catedràtics i professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de catedràtics i professors d'escoles oficials d'idiomes, de catedràtics i professors de música i arts escèniques, de catedràtics, professors i mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, per a la provisió de places en l'àmbit de la Generalitat Valenciana, convocat per Resolució de 17 d'octubre de 2018 (DOGV núm. 8547, de 14 de maig).

7. El Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 106, de 2 d'agost).

8. La Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 16 de setembre de 2019 de delegació de determinades competències en matèria de gestió del personal docent en la directora general de Personal Docent (BOIB núm. 129, de 21 de setembre).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar l'annex 1 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 6 de maig de 2019, per la qual s'aproven i es fan públiques, amb caràcter definitiu, les destinacions atorgades als funcionaris docents en el sentit d'incloure en aquest annex la senyora Maria Vidal Bañuls.

2. Informar que, de conformitat amb el que disposen l'article 19 del Reial decret 1364/2010 i la base vint-i-dosena de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 18 d'octubre de 2018 abans esmentada, les destinacions adjudicades mitjançant aquesta Resolució són irrenunciables. No obstat això, quan d'acord amb el que estableix la base quinzena de la Resolució esmentada, es participi simultàniament per diferents cossos docents i s'obtingui destinació en més d'un, s'ha d'optar per un d'ells en el termini de deu dies naturals següents a la publicació d'aquesta Resolució, mitjançant escrit dirigit a l'Administració educativa a la qual pertany la plaça a la qual el concursant no es vol incorporar. Si no es fa aquesta opció, s'ha de prendre possessió en la plaça obtinguda corresponent al cos des del qual s'ha participat en situació de servei actiu.

El cessament dels participants en la destinació de procedència es produeix amb efectes del 31 d'agost de 2019 i la presa de possessió en la nova destinació, d'1 de setembre de 2019.

3. Publicar aquesta Resolució i el seu annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També hi poden interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 23 de gener de 2020

La directora general de Personal Docent

Rafaela Sánchez Benítez

 

 

ANNEX Relació definitiva de participants que han obtingut plaça en el concurs de trasllats

 

VIDAL BAÑULS, MARIA         DNI *****6214   COS 0590

MODALITAT PARTICIPACIÓ: A

PUNTS  TOTALS:  44,6162

1:  29,3330     2:  0,0000     3:  5,0000     4:  2,8332     5:  6,0000     6:  1,4500

DESTÍ ANTERIOR   03001908    IES FIGUERAS PACHECO   Esp: 105     Vern: 1  Itin:.....  ALACANT     

DESTÍ ACTUAL        07001401   IES ISIDOR MACABICH      Esp: 105     Vern: 1  Itin: 0..... EIVISSA