Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 683
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 17 de gener de 2020 per la qual s’aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea de neurologia en el sector sanitari Migjorn

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució del director general del Servei de Salut de 7 de juny de 2019 (BOIB núm. 78/2019, de 13 de juny) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea (FEA) de neurologia en el sector sanitari Migjorn. Aquesta convocatòria desenvolupa la Resolució del director general del Servei de Salut de 12 d'abril de 2019 (BOIB núm. 48/2019, de 13 d'abril) per la què es convocà un concurs oposició per cobrir places vacants de FEA en diverses especialitats, i que va establir les bases comunes que regeixen, en règim descentralitzat per sectors sanitaris, les proves selectives d'aquest procés.

2. Que ambdues resolucions apliquen el que disposen els acords del Consell de Govern de 27 de gener de 2017 (BOIB núm. 12/2017, de 28 de gener) i de 22 de desembre de 2017 (BOIB núm. 157/2017, de 23 de desembre), que aproven l'oferta d'ocupació pública del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears per a l'any 2017, i que varen ser modificats pels acords de 8 de juny de 2018 (BOIB núm. 72/2018, de 12 de juny) i de 21 de desembre de 2018 (BOIB núm. 160/2018, de 22 de desembre).

3. Que la base 4.1. de la resolució a través de la qual es convoca el concurs oposició per cobrir places vacants de FEA de diferents especialitats estableix que, una vegada finalitzat el termini per presentar sol·licituds, el director general del Servei de Salut dictarà una resolució per aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del procés selectiu.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de neurologia en el sector sanitari Migjorn, convocat mitjançant la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 7 de juny de 2019 (BOIB núm. 78/2019, de 13 de juny) i que s'adjunten com a annex a la present resolució. En la llista provisional de persones admeses figuren el nom, els llinatges i el número de document d'identitat.  En la llista provisional de persones excloses figura també la causa d'exclusió.

2. Instar les persones aspirants a que comprovin que no només no estan en la llista de persones excloses sinó que, a més, figuren en la llista d'admeses, amb la finalitat d'evitar errors i, si es produeixen, possibilitar que es corregeixin en el termini i en la forma procedent.

3. Anunciar que, tal i com estableixen les bases de la convocatòria, les persones aspirants disposen d'un termini de deu dies hàbils a comptar des de l'endemà de la data de la publicació d'aquesta resolució per presentar reclamacions -que no tindran caràcter de recurs- o per reparar, si procedeix, el defecte que hagi motivat l'exclusió. Les reclamacions que es presentin s'han d'entendre com a rebutjades quan les persones que les hagin presentat no apareguin com a admeses en la resolució en què es publiquin les llistes definitives. Les persones que no reparin els defectes en el termini establert seran excloses del procés selectiu.  Així mateix, les persones que hagin detectat errors en la consignació de les seves dades personals poden manifestar-ho en aquest mateix termini.

4. Establir que les persones que figuren en la llista provisional de persones excloses per al torn de promoció interna –independentment del seu dret a reparar els defectes o a presentar reclamacions contra l'exclusió- poden pagar la taxa per al torn lliure dins del termini de deu dies hàbils a comptar des del dia següent de la data de publicació d'aquesta resolució. Si finalment són incloses en les llistes definitives de persones aspirants admeses en el torn de promoció interna, tindran dret a sol·licitar que se les torni la taxa pagada per al torn lliure, d'acord amb el que disposa la base 4.7. de la convocatòria. Si han estat excloses de la llista definitiva del torn de promoció interna, seran incloses d'ofici en la llista definitiva de persones admeses per al torn lliure i podran sol·licitar que se les torni la taxa del torn de promoció interna, d'acord amb el que disposa la base 4.7.

5. Determinar que les persones que figuren com a excloses de la reserva per a persones amb discapacitat –independentment del seu dret a reparar defectes o a presentar reclamacions contra l'exclusió- poden pagar la taxa del torn corresponent dins del termini de deu dies hàbils a comptar des de la data de la publicació d'aquesta resolució. Si finalment són incloses en les llistes definitives de persones aspirants admeses en la reserva per a persones amb discapacitat, tindran dret a sol·licitar que se les torni la taxa abonada, d'acord amb el que disposa la base 4.7 de la convocatòria. Si han estat excloses de la reserva per a persones amb discapacitat, seran incloses d'ofici en la llista definitiva de persones admeses del torn corresponent.

6. Informar que l'exercici de la fase d'oposició es durà terme el dia 29 de març de 2020, a les 10.00 hores, a l'Hospital Universitari Son Espases. Carretera de Valldemossa, 79 CP 07020. Palma de Mallorca. Illes Balears.

7. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al web www.ibsalut.es i al tauler d'anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

 

Palma, 17 de gener de 2020

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)

 

ANNEX

Llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses

Categoria: Facultatiu/facultativa especialista d'àrea de neurologia

Sector sanitari Migjorn

Llista de persones aspirants admeses torn lliure

Núm. doc. identitat

Llinatges, nom

120***0

Ivanovski , Trajche

486****8

Micó Torres, Maria Del Carmen

525****8

Perez Cabanillas, Ingrid

473****2

Risueño Aparicio, Marta

415****2

Serra Martinez, Maria

430****5

Vega Carro, Alvaro

Llista de persones aspirants excloses torn lliure

Núm. doc. identitat

Llinatges, nom

Motiu exclusió

431****4

Arbós Barber, Clara

No ha aportat la titulació