Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 561
Extracte de l'aprovació per Junta de govern de dia 14 de gener de 2020 pel qual es convoca el II Concurs gloses per a la igualtat (88/2020)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 492584

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Poden participar totes les persones, de qualsevol gènere, edat i nacionalitat, sempre que siguin residents o nascuts a les Illes Balears.

Segon. Finalitat:

L'objecte d'aquesta convocatòria és el de subvencionar als participants del concurs de gloses del municipi de sa Pobla amb la intenció de promoure la igualtat de gènere des de la creació i la cultura popular.

Tercer. Bases reguladores:

Pendents de publicació en el BOIB.

Quart. Import:

La dotació de la convocatòria de subvencions serà de 250 euros. Repartits tal com determina el punt 8 de les Bases reguladores.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 10 dies hàbils comptats a partir de l'endemà al de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB. Si l'últim dia d'aquest termini és dissabte, diumenge o festiu, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent. No es pot presentar cap model de sol·licitud de subvenció fora del termini establert.

 

Sa Pobla, 20 de gener de 2020

El batle-president

Llorenç Gelabert Crespí