Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 532
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 17 de gener de 2020 per la qual es publica la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut durant el tercer quadrimestre de 2019 i, amb caràcter extraordinari, les referències a un conveni subscrit en el primer quadrimestre de 2019 i dos en el segon

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers 20 dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant amb altres administracions públiques com amb entitats privades.

Per això dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el tercer quadrimestre de 2019 i, amb caràcter extraordinari, les referències a un conveni subscrit en el primer quadrimestre de 2019 i dos en el segon, tots els quals figuren en l'annex d'aquesta resolució.

 

Palma, 15 de gener de 2020

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

 

ANNEX

Conveni subscrit en el primer quadrimestre de 2019 (gener-abril)

  • Acord entra Acadèmia Dental de Mallorca, SL (CFP ADEMA), i el Servei de Salut de les Illes Balears (Gerència d'Atenció d'Urgències 061) per a la realització de pràctiques professionals no laborals de l'especialitat formativa «transport sanitari». Signat el 2 d'abril de 2019.

Convenis subscrits en el segon quadrimestre de 2019 (maig-agost)

  • Acord de col·laboració entre el Regiment d'Infanteria Palma núm. 47 i el Servei de Salut de les Illes Balears (Gerència d'Atenció a Urgències 061) per a la realització de pràctiques professionals no laborables en l'especialitat formativa «tècnic en transport sanitari». Signat el 25 de juny de 2019.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la Societat Concessionària Hospital Universitari Son Espases per a l'allotjament dels usuaris de Menorca i de les Pitiüses que hagin de pernoctar a Mallorca per raons d'assistència sanitària. Signat el 25 de maig de 2019.

Convenis subscrits en el tercer quadrimestre de 2019 (setembre-desembre)

  • Conveni de cooperació entre el Centre Associat de la UNED a les Illes Balears i l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera per a la realització de pràctiques formatives per part d'estudiants. Signat el 27 de setembre de 2019.

  • Conveni d'encàrrec de gestió entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials per a la prestació d'assistència sociosanitària a pacients d'estada llarga de l'Hospital de Manacor a la Residència de Felanitx. Signat el 22 d'octubre de 2019.

  • Conveni de col·laboració entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Eivissa per a la regulació del trànsit i la circulació de vehicles de motor a la zona del recinte de l'Hospital Can Misses. Signat el 18 de setembre de 2019.

  • Tercer conveni específic entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Fundació Amancio Ortega Gaona en execució del protocol d'intencions signat el 16 de maig de 2017 relatiu a la donació dels imports corresponents als costs d'adquisició d'equipament divers. Signat l'11 de setembre de 2019.

  • Modificació del conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IDISBA) amb la finalitat de donar suport a l'activitat investigadora de desenvolupa l'IDISBA a l'Hospital Universitari Son Espases. Signat el 31 d'octubre de 2019.

  • Conveni de col·laboració en matèria de voluntariat entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Asociación de Voluntarios de Cuidados Paliativos de las Islas Baleares (DIME) per a l'acompanyament hospitalari dels pacients de les unitats de cures pal·liatives i dels seus familiars. Signat el 9 de setembre de 2019.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears, Laboratorios Menarini S.A. i la Fundació Institut Sanitària Illes Balears (IDISBA) per la realització de l'esdeveniment formatiu denominat “ Utilitats de l'ecografia toràcica en la consulta d'atenció primària”. Signat el 22 d'octubre del 2019

  • Pròrroga del conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Associació d'Ajuda a l'Acompanyant del Malalt de les Illes Balears (ADAA) per a l'allotjament dels usuaris del Servei de Salut que hagin de pernoctar a Barcelona per raons d'assistència sanitària. Signat el 7 de novembre de 2019.

  • Pròrroga del conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Associació d'Ajuda al Malalt Desplaçat de les Illes Balears (ASAMDIB) per a l'allotjament dels usuaris de Menorca i de les Pitiüses que han de pernoctar a Mallorca per raons d'assistència sanitària en 2020. Signat el 7 de novembre de 2019.

  • Conveni de col·laboració empresarial entre el Servei de Salut de les Illes Balears i AstraZeneca Farmacéutica Spain, SA, per desenvolupar activitats d'interès general. Signat el 15 de novembre de 2019.

  • Conveni de col·laboració entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears per a la donació i l'obtenció, la validació, la preservació i la distribució de teixits humans per a trasplantaments als hospitals del Servei de Salut. Signat el 19 de desembre de 2019.

  • Modificació de la pròrroga del conveni subscrit entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Asociación de Padres de Niños con Cáncer de Baleares (ASPANOB) per a l'allotjament dels usuaris de Menorca i de les Pitiüses que han de pernoctar a Mallorca per raons d'assistència sanitària 2020. Signat el 4 de desembre de 2020.

  • Conveni de col·laboració empresarial en activitats d'interès general entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Janssen-Cilag, SA, per al desenvolupament del Pla de Prevenció, Actuació i Tracte de la Conducta Suïcida de les Illes Balears. Signat el 13 de desembre de 2020.

  • Tercera pròrroga del protocol d'intencions entre el Govern de les Illes Balears i Fundación Amancio Ortega Gaona per a la donació dels imports corresponents als costos d'adquisició de determinat equipament. Signat el 16 de desembre de 2019.

  • Pròrroga del conveni de col·laboració entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears per al desenvolupament del Programa d'Ajuda Integral al Metge Malalt. Signat el 16 de desembre de 2019.

  • Pròrroga del conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i la fundació Projecte Home Balears per disposar d'una prestació específica de salut mental (Servei de Comunitat Terapèutica). Signat el 13 de desembre de 2019.

  • Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i Asociación Balear de Esclerosis Múltiple (ABDEM) per a la prestació de rehabilitació i el trasllat de pacients d'esclerosi múltiple i altres patologies similars amb mitjans de transport sanitari del Servei de Salut. Signat el 23 de desembre de 2019.