Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 314
Procediment de canvi de titularitat dels nínxols 2, 4, 6 i 8 de la Sepultura 99, Zona 2, del Cementiri Municipal d'Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia Presidència, en data 13 de gener de 2020, atesa la sol·licitud presentada per BERNARDO TUGORES PUIGSERVER I ANDRES TUGORES PUIGSERVER, de canvi de titularitat en els drets funeraris dels

- Nínxols 2, i 4 a favor d'Andrés Tugores Puigserver de la Sepultura núm. 99 part dreta, Zona 2, del Cementeri Municipal d'Algaida.

-Nínxols 6 i 8 a favor de Bernardo Tugores Puigserver de la Sepultura núm. 99 part dreta, Zona 2, del Cementeri Municipal d'Algaida.

Ha dictat la Providència següent:

1.- Admetre a tràmit l'inici del procediment de canvi de titularitat dels nínxols 2, 4, 6, i 8 de la Sepultura 99, Zona 2 del Cementeri Municipal d'Algaida, a favor d'Andrés Tugores Puigerver i Bernardo Tugores Puigserver en la forma prevista anteriorment (com hereus del Senyor Gabriel Tugores Oliver) dels quals era titular el Senyor Gabriel Tugores Oliver.

2.- Publicar al BOIB la present resolució perquè en el termini de 10 dies naturals comptats a partir de la seva publicació, es puguin presentar al·legacions o reclamacions pertinents.

La qual cosa es fa pública per general coneixement i als efectes oportuns.

  

Algaida, 13 de gener de 2020

La Batlessa,

Maria Antònia Mulet Vich