Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ ECONÓMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL

Núm. 531
Resolució del conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local per la qual es deixa sense efectes la convocatòria de premis a pràctiques exemplars en Responsabilitat Social per a l’any 2019 del Consell de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Codi: BDNS 454111 http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index

ORS Exp. RS 02/19

El conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, el dia 18 de desembre de 2019 va resoldre el següent:

“1.Deixar sense efectes la convocatòria dels premis a pràctiques exemplars en Responsabilitat Social per a l'any 2019 del Consell de Mallorca, així com la resta d'actes administratius que s'hi han establert.

2. Anul·lar l'autorització de despesa, per import de 45.000,00€, a càrrec de l'aplicació 70.93101.48100 ( A/ 920190015723).

3. Ordenar la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears ( BOIB) per conducte de la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Presidència del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de la resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del  procediment administratiu comú de les administracions públiques. “

 

Palma, 13 de desembre de 2020

La secretària tècnica del Departament Promoció econòmica i Desenvolupament Local (Per delegació del conseller de Promoció econòmica i Desenvolupament Local Resolució de 22/07/2019. BOIB núm. 103, de 27 de juliol de 2019) ​​​​​​​Rosa M. Cañameras Bernaldo