Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 504
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de gener de 2020 per la qual es designen els membres de la Comissió d’Emèrits del Servei de Salut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

  1. Per mitjà de la Instrucció 3/2016, de 10 de febrer, del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, es varen establir els criteris per regular el procediment per nomenar personal emèrit del Servei de Salut.

  2. El punt 7 («Comissió d'Emèrits») d'aquesta Instrucció determina que ha d'estar integrada pels membres següents:

    1. President/presidenta : el director o directora general del Servei de Salut o la persona que delegui.

    2. Tres vocals, designats pel director o directora general del Servei de Salut entre personal sanitari amb títol de llicenciatura, que estigui en la situació de servei actiu al Servei de Salut i que gaudeixi de prestigi professional.

    3. Secretari o secretària: ha de tenir la condició de personal estatutari fix i ha de ser designat pel president o presidenta; actua amb veu però sense vot.

  3. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 22 de febrer de 2016 es varen designar els membres de la Comissió d'Emèrits per intervenir en el procediment per nomenar personal estatutari emèrit del Servei de Salut.

  4. Atès que algun dels membres de la Comissió d'Emèrits actual s'ha jubilat i que s'han modificat l'estructura i l'organització del Servei de Salut, es considera adequat renovar la composició de la Comissió.

Fonaments de dret

  1. La disposició addicional quarta de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

  2. La Instrucció 3/2016, de 10 de febrer, del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, per la qual s'estableixen els criteris per regular el procediment per nomenar personal emèrit del Servei de Salut.

Per tot això dict la següent

Resolució

  1. Designar els membres de la Comissió d'Emèrits del Servei de Salut, que són els següents:

    1. Presidenta: María Eugenia Carandell Jäger. Suplent: Francisco Miguel Albertí Homar.

    2. Vocal: José Ignacio Ramírez Manent. Suplent: Rosa Elena Duro Robles.

    3. Vocal: Carmen Vidal Palacios. Suplent: Jaime Estrada Cuixart.

    4. Vocal: Onofre Sans Tous. Suplent: Fernando Barturen Fernández.

    5. Secretari: Jaime Coll Morey. Suplent: Francesc Servera Pericàs.

  2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant qualsevol dels jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

   

Palma, 14 de gener de 2020

El director general del Servei de Salut

Julio Miguel Fuster Culebras