Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 457
Decret de Presidència núm. 2020000021, de canvi de denominació d’una direcció insular

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que en data 15 de gener de 2020, el president del Consell Insular d'Eivissa va dictar el següent decret:

“Segons l'article 9.2. f de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars, correspon al president dictar els decrets que suposin la creació i/o extinció de departaments del Consell Executiu, en el marc del Reglament orgànic. En concordança, l'article 16 del Reglament orgànic d'aquesta institució -ROCI- (BOIB núm. 136, de 18/09/2010, correcció en BOIB núm. 148, de 14/10/2010, modificació en BOIB núm. 48, de 16/04/2016), entre les competències organitzatives de la Presidència, preveu al punt 4 la creació dels departaments en què s'ha d'organitzar el Consell Insular i determinar la seua estructura interna i atribucions.

Els departaments es defineixen a l'article 68.1 del ROCI com les unitats en què s'organitza l'activitat administrativa del Consell Insular d'Eivissa, cadascuna de les quals comprèn un o més sectors funcionalment homogenis de l'esmentada activitat.

També l'article 71 del ROCI estableix que correspon a la Presidència disposar la creació dels diferents departaments.

En ús de les facultats conferides, es va dictar el Decret de Presidència 471 de data 10-7-2019, d'estructura del Govern del Consell Insular d'Eivissa i creació de Departaments (BOIB núm. 95, d'11-7-2019).

La dita Llei 8/2000, de 27 d'octubre, estableix a l'article 13.2 que els departaments poden estructurar-se internament en direccions insulars, i a l'apartat 3 d'aquest mateix article preveu que les direccions insulars són els òrgans directius per a la gestió, sota la autoritat del conseller respectiu, d'àrees funcionalment homogènies.

Per la seua banda, l'article 69.1 del ROCI preveu que cada departament, si és procedent, pot estructurar-se internament en una o més direccions insulars, de conformitat amb les previsions que a aquest efecte es recullen en aquest Reglament.

Per acord del Ple d'aquest Consell Insular de data 19-7-2019 (publicat en el BOIB núm. 110, de 10-8-2019, correcció i modificació en BOIB núm. 136, de 5-10-2019) es va determinar el nombre de les direccions insulars, entre les quals figura la Direcció Insular d'Economia i Hisenda, i es varen establir les corresponents retribucions anuals per a aquestes direccions insulars. A data d'avui no s'ha designat encara cap persona per ocupar la dita direcció insular.

Per qüestions internes i organitzatives es vol canviar el nom d'aquesta direcció insular, que passaria a dir-se: Direcció Insular de Desenvolupament i Gestió Economicosocial.

Per tot l'anterior, en ús de les facultats que tenc conferides,

DECRET

Primer. Modificar la denominació de la següent direcció insular:

  • Direcció Insular d'Economia i Hisenda, que passa a denominar-se Direcció Insular de Desenvolupament i Gestió Economicosocial.

Segon. Publicar aquest decret al BOIB, als efectes oportuns i per a general coneixement.

Tercer. Donar compte al Ple a la propera sessió que se celebri.”

 

Eivissa, 16 de gener de 2020

El secretari general acctal. Antoni Riera Buforn