Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 363
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de gener de 2020 per la qual s’aproven les llistes provisionals d’aspirants admesos i exclosos del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea d’obstetrícia i ginecologia del Servei de Salut de les Illes Balears, Sector Sanitari d’Eivissa, convocat per la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de maig de 2018 (BOIB núm. 67, de 31 de maig)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de maig de 2018 (BOIB núm. 67, de 31 de maig), modificada per la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 de juny de 2018 (BOIB núm. 81, de 30 de juny), i amb convocatòria específica per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de 20 de juliol de 2018 (BOIB núm. 101, de 16 d'agost) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea d'obstetrícia i ginecologia del Sector Sanitari d'Eivissa del Servei de Salut de les Balears.

  2. La base 4.1 de la convocatòria estableix que, una vegada vençut el termini per presentar sol·licituds, el director general del Servei de Salut dictarà una resolució per aprovar les llistes provisionals d'admesos i d'exclosos del procés selectiu.

Per tot això dict la següent

Resolució

  1. Aprovar les llistes provisionals d'admesos i exclosos del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'obstetrícia i ginecologia del Sector Sanitari d'Eivissa del Servei de Salut de les Illes Balears convocat per la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de maig de 2018 a què es refereix el punt 1 de l'apartat “Fets”. En la llista provisional d'admesos en figuren el nom, els llinatges i el número del document d'identitat, i en la llista provisional d'exclosos en figura també la causa de l'exclusió.

  2. Advertir que, amb la finalitat d'evitar errors i, si se'n produeixen, fer possible que s'esmenin dins del termini i en la forma escaient, cada aspirant ha de comprovar no només que no figura en la llista d'exclosos sinó que, a més, figura en la d'admesos.

  3. Establir un termini de deu dies hàbils comptador des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució per presentar reclamacions —que no tindrà caràcter de recurs administratiu— o per esmenar—si escau— el defecte o la causa que hagi motivat l'exclusió. Les reclamacions que es presentin s'han d'entendre rebutjades si qui l'hagi presentat no apareix com a admès en la resolució amb què es publiquin les llistes definitives. Qui no esmeni els defectes en el termini establit serà exclòs del procés selectiu. Així mateix, qui hagi detectat errors en la consignació de les dades personals pot manifestar-ho en aqueix mateix termini.

  4. Establir que qui figuri en la llista provisional d'exclosos per al torn de promoció interna —independentment del dret a esmenar defectes o presentar reclamacions contra l'exclusió— pot pagar la taxa del torn d'accés lliure dins del termini de deu dies hàbils comptador des de la data de publicació d'aquesta resolució. Si finalment és inclòs en la llista definitiva d'admesos en el torn de promoció interna, tindrà dret a sol·licitar que se li torni la taxa del torn d'accés lliure, d'acord amb la base 4.7 de la convocatòria. Si ha estat exclòs de la llista definitiva del torn de promoció interna, serà inclòs d'ofici en la llista definitiva d'admesos per al torn d'accés lliure sempre que compleixi la resta de requisits, i podrà sol·licitar que se li torni la taxa del torn de promoció interna, d'acord amb la base 4.7 de la convocatòria.

  5. Qui figuri com a exclòs de la reserva per a persones amb discapacitat

    —independentment del dret a esmenar defectes o presentar reclamacions contra l'exclusió— pot pagar la taxa del torn corresponent dins del termini de deu dies hàbils comptador des de la data de publicació d'aquesta resolució. Si finalment és inclòs en la llista definitiva d'admesos en la reserva per a persones amb discapacitat, tindrà dret a sol·licitar que se li torni la taxa abonada, d'acord amb la base 4.7 de la convocatòria. Si ha estat exclòs de la reserva per a persones amb discapacitat, serà inclòs d'ofici en la llista definitiva d'admesos del torn corresponent sempre que compleixi la resta de requisits.

  6. Determinar que l'exercici de la fase d'oposició es durà a terme el dia 8 de març de 2020, a les 10.00 hores, a l'Hospital Can Misses, Can Misses, s/n, 07800, Eivissa (Illes Balears).

  7. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el web <www.ibsalut es> i en el tauler d'anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

  

Palma, 14 de gener de 2020

El director general,

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)

Julio Miguel Fuster Culebras

 

LLISTA PROVISIONAL D'ADMESOS TORN LLIURE SECTOR SANITARI EIVISSA

DNI

LLINATGES I NOM

746****6

GARCÍA LEÓN, MARÍA DEL PILAR

448****0

LÓPEZ SEIJAS, IRIA

354****4

MARIÑO BELLO, JUAN CARLOS

773****4

MARTÍNEZ CHICA, SARA

472****9

PRATS SANCHEZ, YOLANDA

469****7

TORRES PRATS, LAURA