Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 286
Esmena adicional al Decret de batlia núm. 3875/2019 de 20 de desembre de delegacions de competències genèriques, especials i territorials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La batlia presidència, a data de 10 de gener de 2020, inscripció núm. 57/2020, ha dictat la següent resolució:

«DECRET DE LA BATLIA

Esmena addicional al Decret de la batlia núm. 3875/2019, de 20 de desembre, de delegacions de competències genèriques, especials i territorials.

Advertida omissió en el text del Decret de la batlia núm 3875/2019, de 20 de desembre, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, núm. 4, de dia 9 de gener de 2020, es procedeix a la seva rectificació mitjançant l'esmena addicional següent:

Allà on diu:

“LES DELEGACIONS GENÈRIQUES COMPORTARAN:

(...)

5. Exercir les competències i facultats en matèria de contractació administrativa pública, privada i de caràcter patrimonial que la legislació de contractes de les Administracions Públiques assigna al batle com a òrgan de contractació, incloent l'adjudicació i formalització dels contractes corresponents.

Afegir el paràgraf següent:

No obstant això, correspondrà exclusivament a la 1a. Tinent de Batle, Sra. Núria Hinojosa Abenza, responsable de l'Àrea d'Urbanisme i Habitatge, l'exercici de les atribucions delegades en matèria de contractes d'obres i dels contractes de serveis complementaris d'aquests que resultin necessaris per a la seva realització.”

Cosa que fem pública»

 

Manacor, 10 de gener de 2020

El batle

Miquel Oliver Gomila