Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 282
Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 10 de gener de 2020 per la qual es modifica la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 12 de juliol de 2019 de delegació de signatura de determinats documents comptables i administratius

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. Mitjançant la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 12 de juliol de 2019, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 99, de 18 de juliol, es va delegar la signatura de determinats documents comptables i administratius.
  2. L'experiència  aconsella modificar el règim de delegacions esmentat, en el sentit d'afegir la delegació de signatura corresponent als procediments de devolució de taxes que tramita la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

Per tot això, i d'acord amb les atribucions que tenc conferides per l'article 11 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

1. Modificar l'apartat 3 de la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 12 de juliol de 2019 de delegació de signatura de determinats comptables i administratius, al qual s'afegeix el paràgraf següent:

A més, se li delega la signatura dels documents comptables i administratius inherents als procediments de devolució de taxes que tramiti la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

2. Disposar que aquesta Resolució tingui efectes a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 10 de gener de 2020

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca

Martí X. March i Cerdà