Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MURO

Núm. 224
Exposició i cobrança entrada vehicles 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat el padró de la taxa per entrada de vehicles del present exercici 2020

A efectes tant de la seva notificació col·lectiva, en el termes que es dedueixen de l'article 102.3 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària com de la seva exposició al públic en el tauler municipal d'edictes de l'Ajuntament de Muro pel termini de 15 dies, comptats a partir de l'endemà al de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra l'acte d'aprovació del citat padró podrà interposar-se recurs de reposició previ al contenciós administratiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la finalització del període d'exposició pública, d'acord amb l'article 14 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

La mera interposició del recurs no suspendrà l'execució de l'acte impugnat sinó en els casos i circumstàncies previstos en l'article 14.2 i del mateix text legal.

Respecte al termini d'ingrés, es comunica que el període de cobrament en voluntària dels rebuts, serà de l'2 de març fins al 31 de març de 2020.

Els contribuents afectats hauran de recollir el rebut corresponent a la Casa Consistorial, Plaça Comte d'Empúries, 1, de Muro, de dilluns a divendres i de les 9 a las 14 hores.

L'ingrés es farà efectiu en les entitats de dipòsit amb les quals l'Ajuntament té subscrit conveni de col·laboració: CAIXA D'ESTALVIS DE POLLENÇA (COLONYA), BANKIA, CAIXABANK (LA CAIXA), i BANCA MARCH, SA.

Una vegada finalitzat el termini d'ingrés, el deutes s'exigiran pel procediment de constrenyiment i s'incrementaran amb el recàrrec, els interessos de demora i si escau les costes que es produeixin, d'acord amb l'establert en els articles 26, 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària.

  

Muro, 9 de gener de 2020

El batle

Antoni Serra Sastre