Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 128
Acord del Ple del 19 de desembre de 2019 d’aprovar la jornada de treball general de 35 hores efectives setmanals en l'àmbit de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca (exp. 2019/009708)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de dia 19-12-2019, adoptà, en el punt tercer de l'ordre de dia, l'acord següent:

«PRIMER. Establir, de conformitat amb la possibilitat prevista en el punt segon de la DA144a de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2018, i amb efectes des de l'1 de febrer de 2020, una jornada de treball general per al personal funcionari i laboral al servei de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca de 35 hores setmanals de treball efectiu de mitjana, en còmput anual, sens perjudici de les jornades especials existents o que, si escau, s'estableixin.

SEGON. Continuar les negociacions oportunes a fi d'intentar assolir millores en la realització dels diferents serveis municipals, i, en especial, dels col·lectius sotmesos a jornades especials existents o que, si escau, es puguin establir.

S'hauran de dictar les instruccions que corresponguin als efectes per a cada col·lectiu de personal, de conformitat amb les necessitats dels serveis municipals.

TERCER. Autoritzar els organismes autònoms municipals, el Patronat Municipal de l'Hospital i el Patronat Municipal d'Escoles Infantils perquè s'adhereixin a la implantació de la jornada de treball general de 35 hores setmanals de treball efectiu de mitjana, en còmput anual, sens perjudici de les jornades especials existents o, si escau, que s'estableixin; tot açò, tenint en compte el compliment de les condicions i les limitacions establertes per la DA144a de la LPGE 2018.

QUART. Declarar la decisió del consistori d'impulsar els processos d'estabilització de l'ocupació temporal de les places de personal estructural de plantilla que, estant dotades pressupostàriament, hagin estat ocupades temporalment i ininterrompudament durant més de tres anys, d'acord amb la legislació de pressupostos de l'Estat, de manera que la taxa de cobertura temporal de les places incurses en procediments quedi, al final dels períodes prevists per la llei, per davall del 8 %.

Del resultat d'aquest procés, se n'ha de donar la informació estadística corresponent al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública mitjançant el sistema d'informació salarial del personal de l'administració (ISPA).

CINQUÈ. Comunicar aquest acord a la representació del personal funcionari i laboral, als dos patronats municipals, a l'oficina pública competent, i publicar-lo al BOIB, al tauler d'anuncis i a la seu electrònica municipal per a general coneixement.»

La qual cosa es pública per a general coneixement.

 

Ciutadella de Menorca, 7 de gener de 2020

L'alcaldessa, Joana Gomila Lluch