Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 24
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 30 de desembre de 2019 per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, mitjançant un procediment de concurs, del lloc de treball de cap de grup d’Admissió d’Urgències de l’Hospital Can Misses de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. D'acord amb la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 30 d'abril de 2019, el 20 de setembre de 2019 es va reunir la comissió de selecció per resoldre el concurs per designar el lloc de cap de grup d'Admissió d'Urgències de l'Hospital Can Misses.

2. Una vegada valorats els expedients de les persones presentades es va constatar la manca dels requisits necessaris establerts per part d'ambdós concursants.

3. Acabada la tramitació del procediment, es resol amb caràcter definitiu el concurs esmentat.

Fonaments de dret

1. L'Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 75, de 21/05/2011).

2. L'Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012 pel qual es modifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 (BOIB núm. 11, de 22-01-2013).

3. La Resolució del director general del Servei de Salut de 23 de maig de 2011 per la qual es dicten instruccions per a l'aplicació de l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directiu del personal estatutari de gestió i serveis (BOIB núm. 87, de 11/06/2011).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Donar la conformitat a la proposta de la comissió de selecció de la convocatòria esmentada en l'apartat anterior en tots els seus punts.

2. Declarar deserta la convocatòria de provisió del lloc cap de grup d'Admissió d'Urgències de l'Hospital Can Misses, a proposta de la comissió de selecció nomenada.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els taulers d'anuncis respectius i en el web del Servei de Salut (www.ibsalut.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució , d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució , d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  

Palma, 30 de desembre de 2019

El director general

Per delegació de la consellera de Salud (BOIB núm. 10, 21/01/2016)

Julio Miguel Fuster Culebras