Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 4
Resolució d’Alcaldia d’aprovar la modificació de la delegació de competències del Servei de Joventut; del Servei de Festes; i del Servei de Formació i Ocupació mentre duri el permís de maternitat de la regidora delegada d’aquests serveis (exp. 2019/006774)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Alcaldia mitjançant la Resolució número 164, de 19 de desembre de 2019, va adoptar l'acord següent:

«Assumpte: modificació de la delegació de competències del Servei de Joventut; del Servei de Festes; i del Servei de Formació i Ocupació mentre duri el permís de maternitat de la regidora delegada d'aquests serveis

Mitjançant la Resolució d'Alcaldia número 82, de 5 de juliol de 2019, es va aprovar l'organització dels serveis administratius de l'Ajuntament i de la delegació de competències als regidors;

Atès que es fa necessària una modificació de la delegació de competències dels serveis delegats en la regidora senyora Maria Gràcia Mercadal Marquès mentre es trobi de permís per maternitat;

Atès que els serveis afectats són els següents:

3. ÀREA SOCIOEDUCATIVA I DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA

3.6. SERVEI DE JOVENTUT

3.7. SERVEI DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA

3.7.2. Festes

3.7.3. Formació i Ocupació

 

Per tot l'exposat,

RESOLC

PRIMER: Modificar la delegació de competències del Servei de Joventut; del Servei de Festes; i del Servei de Formació i Ocupació a partir del dia 20 de desembre de 2019, i mentre duri el permís de maternitat de la regidora Maria Gràcia Mercadal Marquès, en el sentit següent:

3.6. SERVEI DE JOVENTUT

Al regidor Sr. ANDREU BOSCH MESQUIDA, les facultats de dirigir, gestionar i resoldre mitjançant actes administratius que afectin tercers amb relació a temes de JOVENTUT I DEL PUNT JOVE MUNICIPAL.

3.7. SERVEI DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA

3.7.2. Festes

3.7.3. Formació i Ocupació

A la regidora Sra. MARIA ALEXANDRA MOLL TALTAVULL, les facultats de dirigir, gestionar i resoldre mitjançant actes administratius que afectin tercers amb relació a FESTES.

A la regidora Sra. NOEMÍ CAMPS VILLALONGA, les facultats de dirigir, gestionar i resoldre mitjançant actes administratius que afectin tercers amb relació a FORMACIÓ I OCUPACIÓ.

SEGON: Manar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), d'acord amb l'article 44 del ROF, de la qual es donarà compte al Ple de l'Ajuntament en la primera sessió que se celebri.»

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.   

Ciutadella de Menorca, 19 de desembre de 2019

L'alcaldessa

Joana Gomila Lluch