Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA I SECTORS PRODUCTIUS

Núm. 2
Obertura del tràmit d’informació pública sobre la sol·licitud d’autorització administrativa de la modificació de la instal·lació de cogeneració «Cogeneració Parc Bit», ubicada al carrer de Michael Faraday, 1, del Parc Bit, al terme municipal de Palma. Exp. CE051/01

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la Llei 24/2013, de 26 de desembre, del sector elèctric; el Reial decret 1955/2000, d'1 de desembre, pel qual es regulen les activitats de transport, distribució, comercialització, subministrament i procediments d'autorització d'instal·lacions d'energia elèctrica; el Reial decret 413/2014, de 6 de juny, pel qual es regula l'activitat de producció d'energia elèctrica a partir de fonts d'energia renovables, cogeneració i residus, i el Decret 99/1997, d'11 de juliol, pel qual es regula el procediment administratiu aplicable a la tramitació de les instal·lacions elèctriques de la comunitat autònoma de les Illes Balears, se sotmet a informació pública el projecte de modificació de la instal·lació de cogeneració les característiques principals del qual s'indiquen a continuació:

Expedient: CE 051/01 Cogeneració Parc Bit.

Número de registre autonòmic: CE051/01-CG010.

Número de registre estatal: RE-2634.

Promotor: Sampol Ingeniería y Obras, SA.

Situació: planta de Cogeneració Parc Bit (carrer de Michael Faraday, 1, Parc Bit, Palma).

Dades tècniques: planta de cogeneració accionada per dos motors de gasoil CATERPILLAR 3516B DITA de 1.460 kW de potència elèctrica unitària, de 1.500 rpm, un consum de 309 kg/h de combustible i un rendiment elèctric del 40 %. La potència elèctrica total autoritzada és de 2.920 kW.

La modificació consisteix en la substitució dels dos grups motogeneradors de gasoil i dels seus equips de recuperació tèrmica actuals per dos motogeneradors de gas i els seus equips de recuperació tèrmica, sense modificació de la potència instal·lada.

Aquest anunci es fa públic perquè el projecte de modificació de la instal·lació de cogeneració es pugui examinar a:

- La Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic, al carrer del Gremi de Corredors, 10, 1r pis (polígon de Son Rossinyol), 07009 Palma.

- La pàgina web de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic: http://energia.caib.es.

- El Portal de Transparència: http://dgpit.caib.es.

Al mateix temps, s'hi poden formular les al·legacions que es considerin pertinents, en el termini de vint dies, comptadors a partir de l'endemà de publicar-se aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 20 de desembre de 2019

El director general d'Energia i Canvi Climàtic Per delegació del conseller de Transició Energètica i Sectors Productius (BOIB núm. 94, d'11 de juliol de 2019) Aitor Urresti González