Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 13036
Aprovació inicial del Pla Especial de Protecció de l'Església de Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, en sessió ordinària celebrada el dia 19 de desembre de 2019, va acordar l'aprovació inicial del Pla Especial de Protecció de l'Església de Sant Antoni de Portmany, i conformitat amb l'article 55.2 de la Llei 12 / 2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, es convoca tràmit d'informació pública per termini de trenta dies des de la publicació de l'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, a fi que qui poguessin tenir-se per interessats en dit expedient, puguin comparèixer i formular totes les al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient.

Al seu torn, la documentació que conté el Pla especial de protecció de l'Església de Sant Antoni de Portmany, estarà a disposició dels interessats al Portal de Transparència allotjat al web municipal, a l'apartat 7. Urbanisme, Obres Públiques i Medi Ambient; 7.1 Planejament Urbanístic; Pla especial de protecció de l'Església de Sant Antoni de Portmany.

Així mateix, se suspèn l'atorgament les autoritzacions i llicències urbanístiques, així com la possibilitat de presentar comunicacions prèvies, a l'àrea objecte de Pla Especial, sempre que les noves determinacions suposin modificació de el règim urbanístic. La durada de la suspensió és de 2 anys o fins a l'aprovació definitiva de el Pla Especial.

 

Sant Antoni de Portmany, 23 de desembre de el 2019.

L'Alcalde, Marcos Serra Colomar