Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 12916
13/19 Departament tributari. Aprovació definitiva de l'ordenança fiscal reguladora de l'impost sobre vehicles de tracció mecánica, concepte 113,00. Exercici 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent aprovat inicialment l'Ajuntament Ple en sessió ordinària de dia 30 d'octubre de 2019, l'expedient de modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'impost sobre l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, concepte 113,00, l'Excm. Ajuntament Ple, en sessió de dia 19 de desembre de 2019, ha resolt les reclamacions y aprovat definitivament l'expedient de modificació de l'esmentada ordenança a traves d'acord, publica el text íntegre:

A C O R D

1. Desestimar les al·legacions formulades pel Club- associació American Car Club Mallorca, Club- associació  Es Clàssic Motor Club de les Illes Balears, Club- associació Cotxes antics de Mallorca; Club- associació Café Racer Mallorca; Club- associació Club esportiu ½ Milla i Club- associació Grup 600 i quatre rodes Mallorca; contra l'acord del Ple de 31 d'octubre de 2019, de modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica, concepte 113,00, pels motius que s'expressen a l'informe que precedeix aquest acord.

2.  Aprovar definitivament la modificació de l'Ordenança fiscal de l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica, concepte 113,00, la darrera modificació de la qual va ser aprovada inicialment per acord plenari de 25 d'octubre de 2018, elevat a definitiu perquè no es presentaren reclamacions, i va entrar en vigor l'1 de gener de 2019; tot això en base a la legislació vigent en la matèria, constituïda singularment pels articles 16 a 19 del Text refós de la llei d'hisendes locals aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març.

La modificació afecta l'article 4 de l'Ordenança fiscal, que quedarà redactat així:   La modificació afecta l'article 4 de l'Ordenança fiscal, que quedarà redactat així:

“Article 4

Bonificació per a vehicles històrics

1. S'estableix una bonificació del 100% de la quota als vehicles històrics. L'aplicació d'aquesta bonificació serà d'ofici, atès el llistat o relació de matrícules històriques que faciliti la Direcció General de Trànsit a l'Ajuntament de Palma.

2. La concessió d'aquesta bonificació queda condicionada a no tenir cap tipus de deute municipal en període executiu. L'incompliment d'aquest requisit donarà lloc a la denegació o la pèrdua de la bonificació, sense perjudici que, una vegada abonat el deute pendent, la persona titular del vehicle en pugui sol·licitar la bonificació.

3. Aquesta modificació entrarà en vigor l'1 de gener de 2020

La qual cosa es fa pública perquè se'n prengui coneixement general i als efectes oportuns, i es comunica que, conformement al que disposa l'art.19.1 del Text Refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, els interessats podran interposar, contra l'acord definitiu de modificació i modificació de l'ordenança, recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 19 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptats a partir de l'endemà de la seva publicació en el BOIB.

 

Palma, 20 de desembre de 2019

La cap departament, per delegació

Decret de batlia núm. 3000 de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014) 

Mª Gloria Belmonte Barcia