Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 12995
Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de 23 de desembre de 2019 de modificació del calendari de desenvolupament dels exercicis de les proves selectives convocades mitjançant Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 25 d’abril de 2019 per la qual s’aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i el temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos superior de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 es va aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i el temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En el punt 11 de l'annex 1 de la Resolució esmentada en el punt anterior s'estableix el calendari de desenvolupament dels exercicis del cos superior de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Atesa la impossibilitat de dur a terme els exercicis en els terminis establerts, el Tribunal Qualificador de cos superior de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears ha sol·licitat a l'Escola Balear de l'Administració Pública (d'ara endavant, EBAP) la modificació del calendari dels exercicis següents.

Fonaments de dret

1. Els articles 6 i 49 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar el calendari de desenvolupament dels exercicis establert en el punt 11de l'annex 1 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i el temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Acordar que els exercicis s'han de desenvolupar d'acord amb el calendari següent:

— Segon exercici (torn lliure i promoció interna vertical): de l'1 al 29 de febrer de 2020.

— Tercer exercici (torn lliure i promoció interna vertical): del 15 d'abril al 16 de maig de 2020.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i al Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 23 de desembre de 2019

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors Rosario Sánchez Grau Per suplència de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització (BOIB núm. 8, de 3 de juliol de 2019)