Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 12828
Reglament municipal del servei públic de transport de viatgers amb automòbils de turisme d'Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Pel Ple de la Corporació en sessió celebrada el dia 28 de novembre de 2019, s'adopta el següent ACORD

Expedient 3719/2018. Aprovació reglament municipal de servei públic de transport de viatgers amb automòbils de turisme d'Andratx.

Vista la necessitat de modificar el Reglament Municipal del Servei Públic de viatgers en automòbils de turisme d'Andratx d'acord amb el règim establert a les Lleis 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

Vist l'informe de l'assessora jurídica municipal envers els tràmits i procediment per a l'aprovació del reglament.

Vist l'informe de la Unitat de Serveis Comunitaris de data 13 de novembre de 2019.

Vist el text del reglament.

Es proposa al plenari l'adopció dels següents:

ACORDS

PRIMER. Aprovar inicialment el reglament municipal del servei públic de viatgers en automòbils de turisme d'Andratx.

SEGON.- Sotmetre l'aprovació inicial del reglament a tràmit d'informació pública durant un termini de 30 dies mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i en el Tauler d'Edictes de l'Ajuntament i mitjançant publicació del text en la pàgina web de la Corporació.

TERCER.- Concedir de forma simultània audiència a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes en l'àmbit territorial del municipi d'Andratx que estiguin inscrites en el registre municipal d'associacions veïnals, les finalitats de les quals guardin relació directe amb l'objecte de l'expressat reglament.

QUART.- Remetre el reglament a l'institut Balear de la Dona als efectes que pugui emetre informe sobre l'impacte de gènere de la modificació proposada, que tindrà per objecte, com a mínim, l'estimació de l'impacte potencial del projecte normatiu en la situació de les dones i dels homes com a col·lectiu, i també l'anàlisi de les repercussions positives o adverses, en matèria d'igualtat, de l'activitat projectada.

CINQUÈ.- En cas de formular-les al·legacions, aquestes hauràn de ser resoltes i el Plenari procedirà a la seva aprovació definitiva. En cas de no presentar-se al·legacions, l'aprovació provisional esdevindrà definitiva.

SISÈ.- Un cop aprovat definitivament, publicar el text íntegre del reglament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de conformitat a l'article 70 de la LRBRL el qual entrarà en vigor, de conformitat amb el que estableixen els articles 70.2 de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local i 103 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, una vegada es publiqui l'acord i hagi transcorregut el termini establert en els articles 65.2 de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local i 113 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Sotmès l'assumpte a votació i per UNANIMITAT, el Ple de la Corporació Municipal ACORDA APROVAR la proposició anteriorment transcrita.

Andratx, 12 de desembre de 2019

La batlessa Katia Rouarch