Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 12744
Decret de modificació de la convocatoria de provisión del lloc de treball vacant de lliure designació, cap del Servei de Planejament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret de Batlia

Fets

1. En data 19/11/2019 la Tinença de Batlia de Serveis Generals i Infraestructures va aprovar les bases de la convocatòria per proveir temporalment el lloc de treball vacant, cap del servei de Planejament. Aquesta convocatòria es va publicar en el BOIB núm. 159 de data 23/11/2019.

2. Detectar error material en la base quarta de l'esmentada convocatòria, s'ha de corregir.

Per tot això, aquesta Tinença de Batlia, en virtut de la facultat que li confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local, disposa la següent

Resolució

1. Modificar la resolució de data 19/11/2019, per la qual la Tinença de Batlia de Serveis Generals i Infraestructures va aprovar les bases de la convocatòria per proveir temporalment el lloc de treball vacant, cap del servei de Planejament, en el sentit següent:

On diu:

“La Comissió de Valoració estarà composta per les següents persones funcionàries: José Mª Fontenla Esquivias, Javier Montejo Fuentes i Jesús Font Camacho, les quals examinaran i determinaran, d'acord amb la documentació presentada per les persones aspirants, qui és la persona més idònia per a ocupar el lloc de treball convocat.

Es valorarà especialment els coneixements en matèria de planejament i del Pla General d'Ordenació Urbana de Calvià.

Les personis aspirants seran convocades a la realització d'una entrevista, sobre qüestions derivades de la seva trajectòria professional, així com qualssevol altres que la Comissió de Valoració consideri necessàries.

Una vegada finalitzat el treball de la Comissió de Valoració, aquesta ha de presentar una proposta de nomenament a la Tinença de Batlia de Serveis Generals i Infraestructures, qui resoldrà el nomenament.”

Ha de dir:

“Les persones aspirants seran convocades per a realitzar una entrevista amb una comissió tècnica nomenada pel batle-president, sobre qüestions derivades de la seva trajectòria professional i qualsevol altra que es consideri necessària per a avaluar la idoneïtat de les persones candidates.

La Batlia-Presidència és l'òrgan que decidirà qui és la persona més idònia per a ocupar el lloc de treball, segons el dictamen de l'esmentada comissió tècnica.

Es valorarà especialment els coneixements en matèria de planejament i del Pla General d'Ordenació Urbana de Calvià.”

2. Publicar aquesta resolució en el BOIB i en el web municipal.

Calvià, 27 de novembre de 2019

El tinent de batle delegat de Serveis Generals i Infraestructures

(Delegació per resolució de Batlia de data 17/06/2019)

Juan Recasens Oliver