Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 12728
Resolució del recurs d’alçada que ha interposat LCK, com a secretària de la Secció Sindical de CCOO del Consell de Mallorca contra l'Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, de dia 22 de maig de 2019, pel qual s’aprova el pla d’ordenació de recursos humans del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 73, 1 de juny de 2019)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió de Govern del Consell de Mallorca, en data 14 de novembre de 2019, va adoptar el següent:

ACORD  

Primer.- Estimar parcialment el recurs d'alçada que ha interposat LCK, com a secretària de la Secció Sindical de CCOO del Consell de Mallorca contra l'Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, de dia 22 de maig de 2019, pel qual s'aprova el pla d'ordenació de recursos humans del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 73, 1 de juny de 2019), de manera que la redacció dels apartats 1, corresponents a l'Annex, Annex I, Annex II, Annex III, Annex IV del PORH que diuen: 

PARTS QUE CONCERTEN AQUEST ACORD 

1. Parts que concerten l'Acord 

Concerten aquest Acord, d'una part, el Consell Insular de Mallorca i, de l'altra, les centrals sindicals UGT, CCOO, CSI-F presents en la Mesa General Conjunta del personal funcionari i laboral del Consell i de l'IMAS”,  

han de dir: 

PARTS QUE CONCERTEN AQUEST ACORD 

1. Parts que concerten l'Acord 

Concerten aquest Acord, d'una part, el Consell Insular de Mallorca i, de l'altra, les centrals sindicals UGT, CSI-F presents en la Mesa General Conjunta del personal funcionari i laboral del Consell i de l'IMAS” 

Segon.- Desestimar la resta de peticions. 

Tercer.- Notificar aquest Acord a la persona que ha interposat el recurs: així mateix, s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de la notificació del present Acord o, si s'escau, de la seva publicació.

Això no obstant, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 22 de novembre de 2019 

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública (Decret de 16-07-2019, BOIB núm. 99, de 18-07-19) Josep Lluís Colom Martínez