Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 12724
Aprovació inicial de la modificació puntual del Pla Especial de Protecció del Conjunt Històric Artístic de Ciutadella, relatiu a la fitxa de l’Estudi de Detall núm. 4 (finca 57-illa 17811)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern en sessió ordinària de dia 04.12.2019 va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

"Primer.- Aprovar inicialment la «Modificació puntual del Pla Especial de Protecció del Conjunt Històric Artístic de Ciutadella de Menorca (PEPCHA) relativa a la fitxa de l'Estudi de Detall núm. 4 (Finca 57 – Illa 17811)» promoguda per l'Ajuntament de Ciutadella, redactada pels serveis tècnics i jurídics municipals i signada electrònicament en data 13 de setembre de 2019.

Segon.- D'acord amb l'article 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, sotmetre la modificació puntual del PEPCHA esmentada a informació pública durant el termini de trenta (30) dies, mitjançant la publicació d'un anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de l'illa de Menorca i en la seu electrònica de l'Ajuntament (on hi figurarà la documentació completa), a l'efecte que qualsevol persona pugui presentar-hi al·legacions. Els anuncis han de fer constar de manera clara el localitzador uniforme de recursos de la seu electrònica per accedir a la documentació.

Tercer.- D'acord amb l'article 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears (LUIB), sol·licitar durant el termini de trenta dies esmentat, informe a les següents administracions o ens les competències dels quals es poden veure afectades:

  • Departament d'Economia i Territori (Direcció Insular d'Ordenació Territorial) del Consell Insular de Menorca, com a òrgan amb competències urbanístiques a nivell insular, d'acord amb l'article 55.3 de la LUIB.

Quart.- De conformitat amb l'article 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, durant el mateix termini d'un mes, s'ha de donar audiència prèvia a l'entitat Ciutadella Vella, com a associació veïnal establerta en l'àmbit territorial de la modificació.

Cinquè.- Suspendre, de conformitat amb l'article 51 de la LUIB, la tramitació i aprovació de plans de desenvolupament, d'instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies en l'àmbit objecte de la present modificació puntual (finca 57 de l'illa 17811 del PEPCHA) durant el termini de dos anys, o fins a l'aprovació definitiva de la modificació puntual. Tot açò sense perjudici que el termini de suspensió es pugui ampliar d'acord amb el règim previst en l'article 51 esmentat, i en el benentès que mentre duri la suspensió es podran tramitar els instruments i atorgar les llicències o presentar les comunicacions prèvies que es basin en el règim vigent i siguin compatibles amb les determinacions de la modificació puntual inicialment aprovada."

L'expedient es podrà consultar a la secció de “taulell d'edictes” a la pàgina web de l'Ajuntament (http://www.ajciutadella.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=02&HISTORIC=1) o al departament d'ordenament del municipi de l'Ajuntament ubicat a la plaça des Born núm. 7-1r, en horari laborable d'atenció al públic de 9 a 14 hores, els dilluns, dimarts i dijous, i pel termini de 30 dies, a partir de la publicació de l'Edicte al BOIB.

  

Ciutadella, 13 de diciembre de 2019

L'alcaldessa

Joana Gomila Lluch