Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 12717
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 de desembre de 2019 per la qual s’adjudica,pel sistema de provisió de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei d’Explotació i Sistemes del Departament de Tecnologia de la Informació i Comunicacions (DTIC) de la Subdirecció de Tecnologies de la Informació del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 139, de 12 d'octubre de 2019, es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 8 d'octubre de 2019 per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei d'Explotació i Sistemes del Departament de Tecnologia de la Informació i Comunicacions (DTIC).

2. Dins del termini per presentar-hi sol•licituds se'n varen rebre tres, però cap de les persones aspirants no complia els requisits establerts a la convocatòria perquè cap d'elles tenia la condició de treballadora fixa.

3. Encara que aquesta convocatòria s'hauria de declarar deserta pel motiu exposat en el punt precedent, és imprescindible i urgent cobrir el lloc de feina en qüestió perquè està vacant des del mes de juny d'enguany.

4. En conseqüència, el 10 de desembre de 2019 es va rebre l'informe motivat de la subdirectora de Tecnologies de la Informació del Servei de Salut en el qual proposa que s'adjudiqui el lloc de feina a la persona candidata considerada més idònia.

Fonaments de dret

1. L'Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 (BOIB núm. 75, de 21 de maig) pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut.

2. La Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 de maig de 2011 (BOIB núm. 87, d'11 de juny) per la qual es dicten instruccions per aplicar l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011.

3. L'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012 pel qual es modifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011, ratificat per l'Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 (BOIB núm. 11, de 22 de gener).

4. La Resolució de la consellera de Salut de 13 de gener de 2016 per la qual es deleguen diverses competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 10, de 21 de gener).

Per tot això dict la següent

 

Resolució

1. Adjudicar el lloc de feina de cap del Servei d'Explotació i Sistemes del Departament de Tecnologia de la Informació i Comunicacions (DTIC) de la Subdirecció de Tecnologies de la Informació del Servei de Salut de les Illes Balears al senyor Enrique Garau Carreras, atès que —tot i no tenir la condició de treballador fix— compleix la resta de requisits exigits en la convocatòria i que els mèrits al•legats són idonis per ocupar el lloc de feina.   2. Determinar que podrà ocupar el lloc de feina únicament durant un període màxim de dos anys des de la presa de possessió pel fet de no tenir la condició de treballador fix.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

​​​​​​​Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 12 de desembre de 2019

El director general del Servei de Salut

Julio Miguel Fuster Culebras