Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT D'INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ILLES BALEARS (IDISBA)

Núm. 12706
Resolució del director gerent de la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació d’un tècnic o tècnica superior amb el grau en Nutrició Humana i Dietètica per a la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), en l’article 15 estableix la competència per ordenar la inserció d’edictes en el BOIB i, en el punt 4, especifica que les institucions o els ens públics no esmentats en els tres primers punts han d’acreditar els òrgans i les persones que, d’acord amb la seva normativa específica, estan facultats per ordenar o sol·licitar la inserció de textos en el BOIB. Si no hi ha acreditació específica, s’ha d’entendre que correspon a qui exerceixi la representació de l’òrgan, l’ens o la institució de què emana el text.

D’altra banda, d’acord amb l’article 27 dels estatuts de la Fundació, el director gerent de la Fundació és la persona competent per desenvolupar la política de personal aprovada pel Patronat i, amb aquesta finalitat, seleccionar el personal, subscriure o rescindir els contractes, executar els acords del Patronat en matèria de retribucions, acordar les sancions, exercir la direcció superior del personal al servei de la Fundació i mantenir les relacions amb els òrgans de representació de personal, a més de totes aquelles altres actuacions que en aquesta matèria li encomanin, sense perjudici de les funcions que corresponen al president.

Per tot això, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Ordenar la inserció en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la convocatòria per a la contractació d’un tècnic o tècnica superior amb el grau en Nutrició Humana i Dietètica per a la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears i amb ubicació a l’Hospital de Manacor.

 

Palma, 18 de desembre de 2019

El director gerent José Lladó Iglesias

 

 

ANNEX I Convocatòria per a la provisió/contractació d'un tècnic o tècnica superior amb el grau en Nutrició Humana i Dietètica per a la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears a l'Hospital de Manacor

La Fundació té encomanades, entre altres, les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l'execució de programes d'investigació clínica, bàsica i aplicada, el desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.

Per poder dur a terme aquestes funcions, la Fundació necessita efectuar la incorporació temporal d'un o una nutricionista per al Servei de Farmàcia de l'Hospital de Manacor.

L'article 23.2 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix els criteris que han de seguir els ens públics de l'Administració de la Comunitat Autònoma en la contractació de personal laboral.

Els articles 17 i 18 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposen que s'han d'aplicar els principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat en les contractacions.

L'apartat segon B de l'Acord del Consell de Govern de 23 de febrer de 2007, de modificació de l'àmbit d'aplicació i de determinació de l'abast del control del punt 5 de l'Acord del Consell de Govern de 19 de desembre de 1995, preveu la comptabilitat i la rendició de comptes de les empreses públiques de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, pel que fa a la selecció de personal dels ens públics de la Comunitat Autònoma.

Per tot això, i en exercici de les competències que m'atribueix l'article 28.1 i dels estatuts fundacionals vigents,

CONVOC

El procés per a la contractació d'un tècnic o tècnica superior amb el grau en Nutrició Humana i Dietètica amb els requisits, característiques i criteris de selecció següents:

I. Requisits de la plaça

  • Estar en possessió del títol universitari en Nutrició Humana i Dietètica.
  • Certificat nivell B2 de llengua catalana.
  • Tenir la nacionalitat espanyola o alguna altra en els casos en què, d'acord amb l'article 57 de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (EBEP), es permeti l'accés a l'ocupació pública.
  • Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
  • Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l'edat de jubilació forçosa.
  • No haver estat separat o separada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap entitat del sector públic, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar en estat d'inhabilitació de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no estar en estat d'inhabilitació o en situació equivalent, ni haver rebut sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l'accés a una ocupació pública.
  • Formulari d'autoavaluació emplenat (annex III de la convocatòria).

No es valoraran els CV de les persones que no compleixin amb els requisits.

II. Funcions

  • Desenvolupar plans de cura nutricional per a pacients identificats i identificades amb risc nutricional o malnutrició.
  • Realitzar el monitoratge i el seguiment nutricional i dietètic de pacients.
  • Participar en la indicació de suport nutricional artificial: selecció de la fórmula, elecció de la via d'accés i de la tècnica d'administració.
  • Detectar la disfàgia hospitalària i realitzar un adequat tractament i seguiment.
  • Recol·lecció i anàlisi de les dades recopilades durant la durada de el projecte.

III. Presentació de sol·licituds

Es poden presentar en el registre i en el registre electrònic de la Fundació o bé de qualsevol altra manera prevista a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Si la persona sol·licitant hagués presentat la sol·licitud en un registre diferent del IdISBa, haurà d'enviar per correu electrònic (idisba.rrhh@ssib.es) la sol·licitud amb el segell d'entrada dins les 24 hores següents a la presentació en el registre de la sol·licitud. De la mateixa manera, si s'envia per correu certificat, s'ha d'enviar per correu electrònic la fulla de sol·licitud datada i segellada per l'oficina de correus en que consti que s'ha enviat en el termini hàbil per a la presentació.

El termini de recepció de sol·licituds serà de 10 dies hàbils des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria.

Les persones aspirants hauran de presentar juntament amb la sol·licitud la documentació acreditativa dels requisits i la documentació acreditativa dels mèrits que al·leguin en la forma en que estableixen les bases. NO es podrà valorar cap mèrit que no s'hagi acreditat amb l'aportació de la documentació corresponent dins del termini de presentació de sol·licituds.

IV. Admissió de les persones aspirants

Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds juntament amb la documentació acreditativa dels requisits, es publicarà una resolució (a la pàgina web de l'IdISBa) mitjançant la qual s'aprova la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses, amb la indicació de les causes d'exclusió.

Els aspirants exclosos o omesos disposaran d'un termini de 3 dies hàbils, a partir del pròxim dia des de la publicació de la resolució provisional, per esmenar els defectes o adjuntar la documentació que sigui preceptiva. En cas de no esmenar o adjuntar la documentació indicada, s'entendrà que renuncien a la seva sol·licitud.

Finalitzat el termini indicat en el paràgraf anterior, es dictarà una resolució mitjançant la qual s'aprovarà la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés selectiu.

V. Reserva en favor de persones amb discapacitat

Existeix a l'IdISBa una reserva del 7 % de llocs de feina per a persones amb discapacitat, segons el Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, per el que s'aprova el text refós de la Llei de l'EBEP. No obstant, aquesta plaça no està reservada per a aquesta finalitat.

VI. Modalitat de contractació

Contracte per obra i servei a temps parcial de 20 hores setmanals (de dilluns a dimarts de 8:00 a 15:00 h i dimecres de 8:00 a 14:00 h), amb una durada de 7 mesos i 10 dies amb possibilitat de pròrroga, al projecte: «Optimització de l'estat nutricional dels pacients ingressats a l'Hospital de Manacor».

Remuneració bruta mensual: 801,27 euros mensuals bruts.

VII. Acreditació dels requisits i mèrits

Els requisits i mèrits al·legats s'han d'acreditar mitjançant la presentació de còpia de la següent documentació.

a. Experiència professional: mitjançant certificat de l'entitat allà on es varen prestar serveis amb especificació del temps d'experiència en els àmbits que son valorats en aquesta convocatòria. En cas de no ser possible, mitjançant contracte i vida laboral.

b. Coneixements orals i escrits d'idiomes: mitjançant còpia de certificat emès per l'òrgan competent (Escola Oficial d'Idiomes, Conselleria, UIB, altres universitats i centres de prestigi, etc.).

c. Titulació acadèmica: còpia del títol acadèmic (ambdues cares).

d. Cursos, seminaris, beques, etc.: còpia dels certificats o diplomes acreditatius dels cursos que s'hagin dut a terme, amb especificació de les hores de duració de l'acció formativa o dels crèdits aconseguits.

e. Publicacions: un exemplar de la publicació o referencia bibliogràfica identificativa de les publicacions i de la seva autoria.

Els mèrits s'hauran d'acreditar amb referencia a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Les persones aspirants han de presentar tots els documents acreditatius dels seus mèrits ordenats d'acord amb els apartats del barem de mèrits i numerats correlativament (juntament amb l'autobarem que podeu trobar en aquestes bases).

La documentació acreditativa de tots els mèrits s'ha de presentar juntament amb la sol·licitud.

VIII. Tribunal qualificador

  • Dra. Rosa Gastadlo Simeón, metgessa adjunta del Servi de Medicina Intensiva de l'Hospital de Manacor. Presidenta de la Comissió de Nutrició.
  • Dr. Victor Llodrá Ortolà, cap del Servei de Farmàcia de l'Hospital de Manacor.
  • Responsable de Recursos Humans de l'IdISBa, en qualitat de secretari o secretària del tribunal.

El tribunal qualificador pot declarar, previ informe motivat, la convocatòria deserta per la no adequació dels candidats i candidates.

IX. Procediment de selecció

Valoració de mèrits acreditats pels aspirants, d'acord al barem que apareix a continuació i una entrevista personal.

1. Formació (4 punts màx.)

  • Altres titulacions (1.5 punt màx.):

o Màster universitari en Ciències Mèdiques i de la Salut: 1 punt.

o Altres titulacions de postgrau: 0.5 punts.

  • Formació relacionada amb el lloc de treball: 0.01 punts per hora acreditada; 0.5 punts màx.
  • Publicacions d'articles en revistes indexades en el Journal Citation Report (JCR): 0.25 punts per article; 0.5 punts màx.
  • Participació en projectes d'investigació realitzats en hospitals públics sobre desnutrició hospitalària: 0.25 punts per projecte; 1 punt màx.
  • Participació en estudis multicèntrics de nutrició parenteral; 0.25 punts
  • Participació en comissions de nutrició hospitalària: 0.5 punts.
  • Altres idiomes (0.5 punts màx.):

o Certificat C1 de català o B2 d'anglès (o superiors): 0.5 punts.

2. Experiència professional (5 punts màx.)

  • Experiència en activitats d'investigació en centres d'investigació públics o privats: 0.05 punts per mes treballat; 1 punt màx.
  • Experiència en serveis de farmàcia hospitalària (indicadors de nutrició artificial): 0.1 punts per mes treballat; 2 punts màx.
  • Experiència en detecció de disfàgia de pacients ingressats en unitats de cures intensives: 0.1 punts per mes treballat; 2 punts màx.

3. Fase d'entrevista (1 punt màx.)

Es realitzarà una entrevista personal, una demostració pràctica d'habilitats o totes dues per valorar l'adequació al lloc de feina. No presentar-se a l'entrevista es causa d'exclusió. El dia i l'hora es publicaran a la web de la Fundació: www.idisba.es.

X. Recursos

L'ordre jurisdiccional social és el competent per a resoldre les controvèrsies derivades d'aquestes bases, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social, sense que s'hi pugui interposar cap recurs en via administrativa ni cap reclamació prèvia a la via judicial social.

 

Palma, 18 de desembre de 2019

El director gerent José Lladó Iglesias

 

ANNEX II Formulari d'inscripció per a l'oferta de contractació d'una tècnica o d'un tècnic superior amb grau de Nutrició Humana i Dietètica per a la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears i amb ubicació a l'Hospital de Manacor.

Nom:

Cognoms:

DNI:

Adreça:

Telèfon de contacte:

Correu electrònic:

EXPÒS

Que he tingut coneixement de la convocatòria del procediment selectiu per a la contractació d'un tècnic o d'una tècnica amb el grau en Nutrició Humana i Dietètica per a la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears i amb ubicació a l'Hospital de Manacor.

DOCUMENTACIÓ QUE S'ADJUNTA

  • Titulació exigida com a requisit. (Document 1)

o Títol universitari. (Doc. 1.1)

o Certificat de català B2. (Doc. 1.2)

  • Fotocòpia del DNI o NIE. (Document 2)
  • CV actualitzat. (Document 3)
  • Documentació acreditativa dels mèrits i autobarem emplenat per la persona interessada. (Especificar a l'autobarem)

​​​​​​​DECLAR

  • Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
  • No haver estat separat o separada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap entitat del sector públic, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar en estat d'inhabilitació de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En cas de ser nacional d'un altre Estat, no estar en estat d'inhabilitació o en situació equivalent, ni haver rebut sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l'accés a una ocupació pública.

Per tot l'exposat,

SOL·LICIT

La meva admissió per formar part del procediment selectiu per a la contractació d'un tècnic o tècnica superior amb grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears i amb ubicació a l'Hospital de Manacor.

 

Palma, _____________________

 

Signatura

​​​​​​​A la direcció de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears

 

ANNEX III  AUTOAVALUACIÓ DE MÈRITS

Procés selectiu per a una plaça de nutricionista a l'Hospital de Manacor

NOM

 

PUNTS MÀX.

PUNTS

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA ADJUNTA*

FORMACIÓ

4

 

 

Altres titulacions: 1 p. per màster i 0.5 p. per postgraus

1.5

 

 

Formació relacionada amb el lloc de feina: 0.01 p. per hora

0.5

 

 

Publicacions d'articles en revistes indexades en el JCR, comunicacions a congressos: 0.25 p. per article/comunicació

0.5

 

 

Participació en projectes d'investigació: 0.25 p. per projecte

1

 

 

Participació en estudis multicèntrics de nutrició parenteral

0.25

 

 

Participació en comissions de nutrició hospitalària

0.5

 

 

Coneixement d'idiomes:

C1 de català o B2 d'anglès o superiors: 0.5 p. per certificat

0.5

 

 

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

5

 

 

En activitats d'investigació en centres d'investigació

públics o privats: 0.05 p. per mes treballat

1

 

 

En serveis de farmàcia hospitalària (indicadors de nutrició artificial):

0.1 p. per mes treballat

2

 

 

En detecció de disfàgia de pacients ingressats en unitats de cures intensives: 0.1 p. per mes treballat

2

 

 

ENTREVISTA

1

X

 

TOTAL

 

* És necessari especificar amb claredat cadascun dels documents acreditatius que adjunteu a la sol·licitud per al correcte còmput de la puntuació. (p. e.: certificat B2 d'anglès de l'EOI).