Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 12635
Obertura d’un període d’informació pública del projecte presentat per a tramitar permís d’instal·lació i d’obres d’una activitat permanent major, expedient núm. 9013/2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Anunci d'obertura d'un període d'informació pública del projecte presentat per a tramitar permís d'instal·lació i d'obres d'una activitat permanent major, expedient núm. 9013/2019.

SABINA ESTATES TARIDA, S.L., ha sol·licitat permís d'instal·lació i d'obres per a l'activitat permanent major de CLUB SOCIAL PRIVAT I GIMNÀS, a ubicar al carrer Motril, parcel·la B-1, Pla Parcial Sector 4.21 “Montecarlos”, Cala Tarida, parròquia de Sant Agustí des Vedrà, TM de Sant Josep de sa Talaia,   amb projectes tècnics redactats per l'enginyer industrial Pedro Iturbide Pascual, i pels arquitectes Jordi Rodríguez-Carreño Villangómez y Rafael Seguí Giner.

El que es fa públic, en compliment del que disposa l'article 41.2.c de la Llei 7/2013, de 26 de novembre, de règim jurídic d'instal·lació, accés i exercici d'activitats a les Illes Balears, i l'article 83.2 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, per tal que les persones físiques o jurídiques, les associacions, les entitats veïnals i les que hi estiguin interessades puguin examinar el projecte presentat, al departament d'Activitats d'aquest Ajuntament (C/ Pere Escanelles, 12-16) i formulin per escrit les observacions que considerin pertinents durant el termini de deu dies hàbils des de l'endemà d'haver-se publicat aquest anunci al BOIB i en la seu electrònica d'aquesta Corporació.

La qual cosa es publica per a general coneixement.

 

Sant Josep de sa Talaia, 16 de desembre de 2019

L'Alcalde

Josep Marí Ribas