Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 12466
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears de l’Acta d’aprovació del calendari laboral per a l’any 2020 del Conveni col·lectiu del sector dels derivats del ciment de les Illes Balears (codi de conveni 07000255011981)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 18 de novembre de 2019, la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu del sector dels derivats del ciment de les Illes Balears acordà i subscriví el calendari laboral per a l'any 2020.

2. El 29 de novembre, Antonio Cañabate Riera, en representació de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu, sol·licità el registre, el dipòsit i la publicació de l‘Acta esmentada.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l'Acta d'aprovació del calendari laboral per a l'any 2020 del Conveni col·lectiu del sector dels derivats del ciment de les Illes Balears en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

3. Ordenar la traducció del text a la llengua catalana i fer constar que la versió castellana del text és l'original signada pels membres de la Comissió Paritària i que la versió catalana n'és una traducció.

4. Publicar l'Acta en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 11 de desembre de 2019

La directora general de Treball i Salut Laboral Per delegació del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball (BOIB 97/2019) 

Virginia Abraham Orte

 

A Palma, 18 de Novembre de 2019, a les 10 hores, a la seu de FICA UGT, es reuneixen a la seu de AFACO les representacions sindicals i patronal relacionades a continuació, amb la finalitat d' acordar el calendari laboral orientatiu i provisional per a l'any 2020 del sector de derivats del ciment de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

FICA UGT ILLES BALEARS

Roberto Serrano Herrero

CC.OO. CONSTRUCCIÓ I SERVEIS ILLES BALEARS

Francisco Lahilla Felipe

AFACO

Mateo Oliver Gayá

Antonio Cañabate Riera

Entre tots es reconeixen mútuament legitimats per obligar-se i acorden el següent:

Punt 1.- Validar el calendari que s'adjunta en l'annex. Aquest és orientatiu i provisional, fruit de l'adequació a la jornada anual de 1736 hores per a l'any 2020.

Punt 2.- S'encomana el Sr. Antonio Cañabate Riera per tramitar l'Acta esmentada i la documentació que s' acompanya davant la Direcció General de Treball de la CAIB.

Sense més temes que tractar, una vegada llegida i signada la present Acta pels representants de cada organització, s'aixeca la sessió.

Documents adjunts