Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 12463
Resolució del director gerent de la Gerència d´Atenció a Urgències 061 Balears e les Illes Balears per la qual s´adjudica, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça vacant del grup de gestió de la funció administrativa (A2) de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 19 de setembre de 2019 es va publicar en el BOIB núm. 128 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 de setembre de 2019, per la qual es convoca el procediment per a cobrir, pel procediment de promoció interna temporal una plaça vacant del grup de gestió de la funció administrativa (A2) de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears.

2. El 5 de novembre de 2019 la Comissió de Selecció es va reunir per a revisar les sol·licituds presentades.

3. El 7 de novembre de 2019 es va publicar en el web www.ibsalut.es la Resolució del director gerent de la Gerència d´Atenció a Urgències 061 Balears per la qual es publiquen les llistes provisionals de persones admeses i excloses de la convocatòria per cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça vacant del grup de gestió de la funció administrativa (A2) de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears.

4. El 4 de desembre de 2019 es va reunir la Comissió de Selecció i va comprovar que durant el termini establit no s´havia presentat cap al·legació a la llista provisional de persones admeses. Atès que només hi ha un aspirant admès i que compleix tots els requisits, la Comissió considera que no cal fer cap procés de selecció.

Per tot això dicto la següent

Resolució

  1. Elevar a definitiva la llista provisional de persones admeses i excloses.

  2. Adjudicar, pel procediment de promoció interna temporal, la plaça del grup de gestió de la funció administrativa (A2) d´aquesta convocatòria a la senyora Antonia Carretero Mesas, atès que és l´única candidata.

  3. Publicar aquesta resolució en el web www.ibsalut.es i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També s'hi pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, s'hi pot interposar un recurs de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació de la resolució. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

   

Palma, 5 de desembre de 2019

El director gerent de la Gerència d'Atenció a Urgències 061 Balears

Antonio Bellver Juliá