Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 12443
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 3 de desembre de 2019 per la qual s’aprova l’ampliació del crèdit assignat en la Resolució de 17 de desembre de 2018 per la qual s’aprova la convocatòria per concedir ajuts destinats a mantenir els llocs de treball de persones amb discapacitat en centres especials d’ocupació per mitjà del finançament parcial dels seus costs salarials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria de 17 de desembre de 2018 (BOIB núm. 4, de 8 de gener de 2019), s'ha aprovat la convocatòria per concedir ajuts destinats a mantenir els llocs de treball de persones amb discapacitat en centres especials d'ocupació per mitjà del finançament parcial dels seus costs salarials.

D'acord amb l'apartat tercer de la Resolució esmentada, el crèdit total assignat als ajuts que estableix la convocatòria és de cinc milions dos-cents cinquanta mil euros (5.250.000 €).

Els fons assignats a la convocatòria es financen amb càrrec als programes de suport a l'ocupació dels pressuposts generals de l'Estat d'acord amb l'Ordre TMS/425/2019, de 8 d'abril, per la qual es distribueixen territorialment per a l'exercici econòmic de 2019, per a la gestió per les comunitats autònomes amb competències assumides, subvencions de l'àmbit laboral finançades amb càrrec als pressuposts generals de l'Estat.

El crèdit total assignat a la convocatòria per concedir ajuts destinats a mantenir els llocs de treball de persones amb discapacitat en centres especials d'ocupació per mitjà del finançament parcial dels seus costs salarials és insuficient per atendre les sol·licituds presentades, el període hàbil de presentació de les quals va acabar dia 8 de novembre de 2019.

Per tot això, i atès que hi ha crèdit pressupostari, dict la següent

Resolució

1. Ampliar en cent vuit mil vint-i-tres euros amb vint cèntims (108.023,20 €) el crèdit assignat inicialment en la Resolució del conseller de Treball, Comerç i Indústria 17 de desembre de 2018 per la qual s'aprova la convocatòria per concedir ajuts destinats a mantenir els llocs de treball de persones amb discapacitat en centres especials d'ocupació per mitjà del finançament parcial dels seus costs salarials, amb càrrec a les partides pressupostàries que a continuació s'indiquen dels pressuposts vigents de la Comunitat Autònoma.

- 19601 322A01 47000.00 19021 ................ 108.023,20 €

Amb aquesta ampliació, la partida disposa d'un crèdit total assignat de 2.210.523,20 €.

2. Fixar que amb aquesta ampliació el crèdit total assignat a la convocatòria és de cinc milions tres-cents cinquanta-vuit mil vint-i-tres euros amb vint cèntims (5.358.023,20 €).

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 3 de desembre de 2019

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball,

Iago Negueruela Vázquez