Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 12421
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 de desembre de 2019 per la qual s’adjudica, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant del grup de gestió de la funció administrativa (A2) adscrita a la Subdirecció de Compres i Logística de la plantilla autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L'1 de juny de 2019 es va publicar en el BOIB núm. 73 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de maig de 2019 per la qual es convoca el procediment per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant del grup de gestió de la funció administrativa (A2) de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. El 23 de juliol de 2019 la Comissió de Selecció es va reunir per revisar les sol•licituds presentades i el 31 de juliol de 2019 es va publicar la Resolució provisional de persones admeses i excloses de la convocatòria.

3. El 24 de setembre de 2019 la Comissió de Selecció es va reunir i va comprovar que no s'havia presentat cap al•legació a la llista provisional de persones admeses i excloses en el termini establert; en conseqüència, va acordar elevar-les a definitives. Posteriorment, va valorar els mèrits al•legats per les persones candidates d'acord amb el barem de la convocatòria i va acordar elevar al director general del Servei de Salut la puntuació provisional corresponent perquè dictàs la resolució corresponent.

4. El 8 de novembre de 2019, la Comissió de Selecció va comprovar que, una vegada vençut el termini establert, no s'havia presentat cap al·legació a la llista provisional de puntuacions dels mèrits reconeguts, segons la Unitat d'Administració de Personal dels Serveis Centrals. Per això es va dictar una resolució per a elevar la llista provisional a llista definitiva i per a  determinar el lloc, el dia i l'hora per fer la prova teoricopràctica.

5. El 27 de novembre de 2019 es va dur a terme la prova teoricopràctica sense cap incidència i posteriorment la Comissió va acordar publicar la llista provisional amb la puntuació obtinguda per l'única persona candidata que s'hi havia presentat.

6. L'11 de desembre de 2019, una vegada vençut el termini per presentar al•legacions a la llista provisional de puntuació de la prova teoricopràctica (publicada el 2 de desembre de 2019) i havent informat la Unitat d'Administració de Personal dels Serveis Centrals que no se n'havia fet presentada cap, la Comissió de Selecció es va reunir i, d'acord amb la base 6.7 de la convocatòria, va establir la llista definitiva de puntuacions.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Adjudicar la plaça vacant del grup de gestió de la funció administrativa (A2) adscrita a la Subdirecció de Compres i Logística de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut a la senyora Cristina Casas Tarragó, atès que és la persona candidata que ha obtingut la puntuació més alta.

2. Publicar aquesta resolució en el web del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es, seguint la ruta Professionals > Recursos Humans > Treballa amb nosaltres > Serveis Centrals) i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director general del Servei de Salut en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant qualsevol dels jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998 de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 12 de desembre de 2019

El director general del Servei de Salut

Julio Miguel Fuster Culebras