Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 12416
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 11 de desembre de 2019 per la qual es modifica la relació de membres del Tribunal del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista d’àrea d’obstetrícia i ginecologia del Servei de Salut de les Illes Balears convocat per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de2 8 de maig de 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 31 de maig de 2018 es va publicar en el BOIB núm. 67 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de maig de 2018 per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de les categories facultatiu/facultativa especialista en anestèsia, aparell digestiu, cardiologia, farmàcia hospitalària, ginecologia i obstetrícia, medicina interna, oftalmologia, otorrinolaringologia, pediatria i urologia, modificada per la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 de juny de 2018 (BOIB núm. 81, de 30 de juny).

2. El 16 d'agost de 2018 es varen publicaren el BOIB núm. 101 sengles resolucions del director general del Servei de Salut de 20 de juliol de 2018 per les quals es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista d'àrea d'obstetrícia i ginecologia corresponents als diversos sectors sanitaris del Servei de Salut de les Illes Balears.

3. S'han produït determinades circumstàncies imprevisibles i sobrevingudes que han impedit que el Tribunal, comú a cadascuna de les convocatòries, s'hagi constituït com a tal, de manera que cal designar-ne nous membres.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Modificar el punt 6 de l'annex de les resolucions del director general del Servei de Salut de 20 de juliol de 2018 per les quals es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria facultatiu/facultativa especialista d'àrea d'obstetrícia i ginecologia corresponents als diversos sectors sanitaris del Servei de Salut de les Illes Balears designant nous membres del Tribunal.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 11 de desembre de 2019

El director general del Servei de Salut

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB núm. 10, de 21/01/2016) Julio Miguel Fuster Culebras

 

 

​​​​​​​ANNEX ​​​​​​​Modificació de la relació dels membres del Tribunal

La nova formació del Tribunal qualificador és la següent:

Titulars:

President: Ángel Martín Jiménez

Secretària: Isabel Llopis Valls

Vocal nacional 1: Miquel Juan Clar

Vocal nacional 2: Rodolfo Moreno Mira

Vocal: Juan Carlos Hermoso García

Vocal: Rosa María Ruiz de Gopegui Valero

Vocal: María Mercedes Feble Borges

Vocal: Ricardo Lizarbe Iranzo

Suplents:

President: Octavi Córdoba Cardona

Secretari: Abel Blanco Montañés

Vocal nacional 1: Javier Agüera Ortiz

Vocal nacional 2: Raquel Eva Gascón González

Vocal: Marta Ramis Barceló

Vocal: Agustí Hernández Saavedra

Vocal: Marçal Moreno Pons

Vocal: Albert Tubau Navarra