Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 12400
Resolució del conseller executiu d’Hisenda i Funció Pública relativa a la convocatòria per a constituir dues borses de la subescala, classe o categoria de tècnic -a de grau mitjà de turisme, pel procediment extraordinari i per l’específic de selecció, respectivament, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, per a cobrir llocs de treball del Consell Insular de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

“Fets

1. La necessitat de fer front a vacants de llarga durada i/o de subvenir a necessitats temporals i urgents de la corporació en la categoria de tècnic -a de grau mitjà de turisme.

2. Atès que no existeix cap borsa de personal especialitzat en la categoria esmentada que pugui cobrir les necessitats de personal de la corporació i  davant la necessitat de comptar amb borses actualitzades, cal crear borses noves mitjançant el procediment específic i extraordinari de selecció, per cobrir les necessitats actuals i d'altres que puguin esdevenir.

Fonaments

1. L'article 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en matèria de  nomenament de personal funcionari interí i el Decret 30/2009 de 22 de maig, publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 78 de 30 de maig de 2009, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat per la disposició final sisena  de la Llei 7/2018, de 31 de juliol,  de promoció de seguretat i la salut en el treball de les Illes Balears, en els articles:

a. Article 4, en el qual es regula el procediment extraordinari, per a ocupar llocs de treball vacants que corresponen al  personal funcionari.

b. Article 6, en el qual es fa referència regula al procediment específic de selecció per a subvenir a necessitats temporals i urgents per a aquells supòsits en què faci falta atendre les funcions pròpies del cos, de l'escala i de l'especialitat en els casos de:

  1. Substitució de personal funcionari en situació de llicència, quan tengui una durada prevista no superior a 6 mesos.

  2. Substitució de personal funcionari en situació de reducció de jornada.

  3. Subvenció de necessitats urgents, extraordinàries i circumstancials d'increment de l'activitat per un termini màxim de 6 mesos dins un període de 12.

2. La Resolució de la consellera executiva de Modernització i Funció Pública,  publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 125, de dia 1 d'octubre de 2016, (i les successives modificacions publicades als  Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 47 de 20 d'abril de 2017 i al núm. 83 de 5 de juliol de 2018) que aprova l'Acord de Mesa conjunta de personal funcionari i laboral del Consell de Mallorca, de dia 21 de juliol de 2016, i que estableix les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de personal interí i laboral al Consell de Mallorca.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Convocar dues borses, una pel procediment extraordinari de selecció  i l'altra pel procediment específic de selecció,  mitjançant convocatòria pública de concurs per la categoria de tècnic -a de grau mitjà de turisme, per a cobrir amb caràcter d'interinitat, places vacants del Consell de Mallorca, d'acord amb les bases generals.

2.  Les característiques específiques de la plaça convocada són les que es recullen a l'annex I i les bases d'aplicació són les publicades dia 1 d'octubre de 2016 al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 125 i a la seu electrònica del Consell de Mallorca, i les successives modificacions publicades als  Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 47 de 20 d'abril de 2017 i al núm. 83 de 5 de juliol de 2018.  El model d'instància i l'autobarem es poden descarregar de la seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

3.  Ordenar a la Direcció Insular de Funció Pública que iniciï els tràmits oportuns de selecció, que publiqui aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'edictes de la Llar de la Infància (c/ del General Riera, 113, Palma), en la Seu electrònica del Consell i que insereixi l'anunci corresponent en premsa.

4. Comunicar al Servei d'Ocupació de les Illes Balears que publiqui la convocatòria, perquè en faci la difusió oportuna.

5. Donar trasllat d'aquesta Resolució a la Junta de personal.

6.  Donar un termini, per a la presentació de sol·licituds, de quinze dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al BOIB.

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Presidència del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.”

Palma, 9 de desembre de 2019

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública

Josep Lluís Colom Martínez

 

​​​​​​​ANNEX 1 ​​​​​​​Requisits específics per a la convocatòria de borses corresponents a la categoria de tècnic -a de grau mitjà de turisme de l'Administració especial del Consell Insular de Mallorca.

GRUP O SUBGRUP: Subgrup A2

TITULACIÓ D'ACCÉS:

- Diplomatura en Turisme o equivalent.

- Tres anys complets de la llicenciatura en Ciències de la Informació o equivalent.

ALTRES REQUISITS:

  • Certificat de nivell B2 de català.
  • Certificat nivell intermedi B1 alemany del MCER.
  • Certificat nivell avançat B2 d'anglès del MCER.

FUNCIONS:

Les funcions específiques de la categoria convocada són les següents:  

  • Emetre informes i dictàmens en assumptes de la seva competència.
  • Assessorar en les matèries de promoció i informació turística.
  • Realitzar estudis i treballs per raó de la seva activitat professional.
  • Executar totes aquelles tasques que, dins la línia de les anunciades i similars a elles, siguin precises per al bon funcionament del Servei de Turisme.
  • Controlar els processos de gestió administrativa i normativa propis de l'àmbit turístic.
  • Recopilar i seleccionar informació i dades d'interès turístic general.
  • Actualització i redacció de continguts d'informació i promoció turística.
  • Informar en esdeveniments promocionals, fires, congressos i activitats lúdic-esportives considerades d'interès turístic.
  • Atendre i informar la ciutadania sobre consultes referents a matèries pròpies de la Secció o el Servei.
  • Difusió i distribució de materials promocionals de destinacions, productes i serveis turístics.
  • Qualsevol altre funció diferent de les corresponents a lloc de treball sempre que resultin adequades a la seva classificació, grau o categoria quan les necessitats del servei ho justifiquin i/o li siguin encomanades pels seus superiors jeràrquics.