Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 12391
Modificació de la composició de la Junta Directiva de la Federació de Pàdel de les Illes Balears corresponent al període 2016-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 20.4 del Decret 86/2008, d'1 d'agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, el 17 de desembre de 2016 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la ratificació del president i la composició de la Junta Directiva de la Federació de Pàdel de les Illes Balears un cop finalitzat el procés electoral corresponent al període 2016-2020.

Així mateix, el 31 de març de 2018, el 16 de juny de 2018 i el 2 d'abril de 2019 també es van publicar les modificacions de la Junta Directiva d'aquesta entitat.

El 29 de novembre de 2019, la Federació de Pàdel de les Illes Balears va comunicar a la Direcció General d'Esports el cessament del senyor Jaime Ulises García Mirazo com a vicepresident tercer de la Junta Directiva i la designació del senyor José Antonio Verdugo Sedas com a nou vicepresident tercer.

Així mateix, es comunica el cessament de la senyora Caroline Foresti, com a vocal d'aquest òrgan.

L'Assemblea General de la Federació de Pàdel de les Illes Balears va adoptar a la sessió extraordinària de 22 de juliol de 2016, entre d'altres acords i per tal de dur a terme el procés electoral corresponent al període 2016-2020, que la Junta Directiva seria nomenada pel president. Aquest acord va esser ratificat mitjançant Resolució del director general d'Esports i Joventut de 29 de juliol de 2016.Per tant, novament es fa pública la composició de la Junta Directiva de la Federació de Pàdel de les Illes Balears, que és la següent:

Francisco Sanz Fominaya, president

José María Hoyos Alda, vicepresident primer

Federico Francisco Cardona Orfila, vicepresident segon

Jos´é Antonio Verdugo Sedas, vicepresident tercer

María del Carmen Cuart Serra, secretària

Lorenzo Bauzá Barceló, tresorer

Juan José Domínguez Cruz, vocal

Fausto Antonio Oviedo Subías, vocal

Matías Cerdá Serra, vocal

Pedro Pablo Moratilla Matías, vocal

 

Palma, 5 de desembre de 2019

El director general d'Esports

Carles Gonyalons Sureda