Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 12364
Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de dia 28 de novembre de 2019 de nomenament de nous membres, titulars i suplents, del Consell Escolar de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Llei 15/2019, de 29 de març, de modificació del Text refós de la Llei de Consells Escolars de les Illes Balears, aprovat pel Decret legislatiu 112/2001, de 7 de setembre, estableix la composició del Consell Escolar de les Illes Balears -CEIB-

L'apartat 7 de l'article únic de la Llei 15/2019 estableix una nova redacció de l'article 9.1 del citat text refós i determina els membres que integren el Consell Escolar de les Illes Balears.

L'article 9.3 de l'esmentat text refós disposa que els vocals del Consell Escolar de les Illes Balears han de ser nomenats per resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca, d'acord amb les propostes formulades pels grups corresponents en els termes que reglamentàriament es determinin.

La disposició addicional segona de la Llei 15/2019 estableix que el Consell Escolar de les Illes Balears s'ha de constituir en el termini de tres mesos comptadors a partir de l'entrada en vigor d'aquesta llei amb la composició i amb els nomenaments del president i del vicepresident que s'estableixen en l'article únic. Queda vàlidament constituït en el moment en què s'hi integrin, com a mínim, dos terços dels components. A més, disposa que les entitats, els organismes i les institucions representats al Consell Escolar de les Illes Balears han de comunicar els noms dels seus representants en el termini de quinze dies comptadors des de la notificació de l'Administració de la Comunitat Autònoma mitjançant la qual se'ls requereix que els designin.

La Resolució del Conseller d'Educació, Universitat i Recerca de dia 3 d'octubre de 2019 de cessament i nomenament de nous membres, titulars i suplents del CEIB, disposà el cessament de tots els membres del CEIB i nomenà la major part dels nous membres (BOIB núm. 140, de 15 d'octubre de 2019).

Tenint en compte les darreres propostes de nomenaments de nous representants titulars i suplents al Consell Escolar de les Illes Balears, el president del Consell Escolar de les Illes Balears ha formulat la proposta de nomenaments mitjançant escrit de 27 de novembre de 2019, d'acord amb el que disposa l'article 17.o) del Reglament d'organització i funcionament del Consell Escolar de les Illes Balears.

Per tot això, d'acord amb el que estableix l'article 11.4 del Reglament d'organització i funcionament del Consell Escolar de les Illes Balears, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Nomenar les persones que tot seguit s'indiquen com a nous membres del Consell Escolar de les Illes Balears:

Grup d:representants del Personal d'Administració i Serveis

En representació de l'STEI

Titular:                 Sr. Pere Canals Gomila

Suplent:               Sr. Purificació Santacreu Creus

En representació d'USO

Titular:                 Sra. Yolanda Guardiola García

Suplent:               Sr. Miguel Ángel Lozano Úbeda

 

Segon

Disposar que d'acord amb l'apartat 4 de la disposició addicional segona de la Llei 15/2019, els terminis de renovació dels membres del Ple del Consell Escolar s'han de computar a partir de la nova sessió de constitució d'aquest òrgan.

Tercer

Disposar que aquesta Resolució tengui efectes des del mateix dia en què es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 28 de novembre de 2019

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca Martí X. March Cerdà