Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 12319
Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de 3 de desembre de 2019 per la qual es nomenen personal funcionari de carrera del cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, les persones aspirants que han superat les proves selectives convocades per la Resolució de 4 de desembre de 2017 i se’ls adjudica un lloc de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de 17 de setembre de 2019 (BOIB núm. 129, de 21 de setembre) es va publicar la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per la Resolució de 4 de desembre de 2017 (BOIB núm. 151, de 12 de desembre) i es va fer pública la llista dels llocs vacants oferts a l'efecte de l'adjudicació.

2. Després que les persones aspirants aprovades hagin presentat els documents i la sol·licitud de destinació, han de ser nomenades personal funcionari de carrera del cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

3. El Decret 12/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 10/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

5. La base 14 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 5 de maig de 2016, per la qual s'aproven les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari, de l'àmbit dels serveis generals, previstes en les ofertes públiques d'ocupació que aprovi la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, incloses les ofertes d'ocupació pública aprovades per Acord del Consell de Govern per als anys 2014 i 2015.

6. La base 14 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 4 de desembre de 2017, per la qual es van aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. L'informe del Servei de Gestió de Personal Funcionari de data 12 de novembre de 2019 en relació a l'adjudicació de llocs de feina de les proves selectives d'ingrés en el cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, del qual es desprèn per una banda, que la preferència per elegir els llocs de feina que s'han d'adjudicar, es troba subordinada a què les persones interessades compleixen els requisits establerts en la Relació de llocs de feina; i per l'altra que els llocs oferits en el seu dia mitjançant resolució, tenen naturalesa genèrica.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1. Nomenar personal funcionari de carrera del cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears les persones següents:

Mallorca. Torn lliure

DNI

Llinatges, nom

***1922*

MAS FIOL, MIQUEL

***9711*

BLANCH VICENS, VICTOR

***0924*

GENOVARD ABAD, MAGDALENA

***7732*

BELTRAN MOLLA, MARIA

***3809*

HELLIN GARCIA, DIEGO

Mallorca. Promoció interna vertical

DNI

Llinatges, nom

***4985*

REYES GONZALEZ, FRANCISCO

2. Adjudicar els llocs de treball, d'acord amb el que s'indica en l'annex d'aquesta Resolució, a les persones aspirants que han superat les proves selectives per a l'ingrés, pel torn pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, després d'haver presentat la documentació pertinent, d'acord amb la peticions efectuades per les persones interessades i les puntuacions obtingudes en el procés selectiu.

3. La presa de possessió s'ha d'efectuar en la conselleria corresponent, en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Abans de prendre possessió del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si duu a terme cap activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la presa de possessió, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o d'incompatibilitat.

4. Un cop publicat el nomenament, per adquirir la condició de funcionari de carrera s'ha d'efectuar el jurament o la promesa d'acatar la Constitució, l'Estatut d'autonomia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'ordenament vigent i prendre possessió en el termini reglamentari.

5. El personal funcionari que obtingui destinació definitiva no pot participar en els procediments de provisió de llocs de treball durant un termini mínim de dos anys, comptadors a partir del dia en què prenguin possessió del lloc de treball, de conformitat amb l'article 3.7 del Decret 33/1994.

Tampoc no poden participar, durant el període d'un any, en les convocatòries per atorgar comissions de serveis, excepte si hi ha hagut una primera convocatòria de la comissió de serveis corresponent a un lloc de prefectura orgànica que hagi quedat deserta per no haver-hi funcionaris de carrera que compleixin els requisits establerts.

Al personal funcionari que accedeix per promoció interna, que exerceix el dret d'opció i roman en el lloc de treball que ocupava, se li computarà el temps de serveis prestats en aquest mateix lloc en el cos de procedència.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Administracions Públiques i Modernització en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa de Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos a comptar a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 3 de desembre de 2019

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització Isabel Castro Fernández

 

ANNEX Relació de l'adjudicació de llocs de treball a les persones aspirants que han superat les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical, al cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Torn lliure Mallorca

CONSELLERIA / O.A.

UNITAT

CODI LLOC

NOM DEL LLOC

PERSONES ADJUDICATARIES

Llinatges, nom

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

 

SECRETARIA GENERAL (PALMA)

 

F01110581

 

CAP DEL NEGOCIAT VIII

 

MAS FIOL, MIQUEL

CONSELLERIA D'HISENDA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

 

DIRECCIÓ GENERAL DE FUNCIÓ PÚBLICA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES (PALMA)

 

F01110171

 

CAP DEL NEGOCIAT II

 

BLANCH VICENS, VÍCTOR

CONSELLERIA DE SALUT

 

LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA DE SALUT (PALMA)

 

F0165001R

 

LLOC BASE TÈCNIC/A DE GRAU MITJÀ

 

GENOVARD ABAD, MAGDALENA

E.P. FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS

 

ÀREA D'INFORMÀTICA I REGISTRES

 

F01110644

 

CAP DEL NEGOCIAT XLIII

 

BELTRÁN MOLLÁ, MARIA

O.A. SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS (SOIB)

 

VICEPRESIDÈNCIA DEL SOIB (PALMA)

 

F01650057

 

LLOC BASE TÈCNIC/A DE GRAU MITJÀ

 

HELLIN GARCÍA, DIEGO

Promoció interna. Mallorca

 

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

 

 

 

SECRETARIA GENERAL (PALMA)

 

 

F01110701

 

 

CAP DEL NEGOCIAT VI

 

 

REYES GONZÁLEZ, FRANCISCO