Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 12312
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 10 de desembre de 2019 per la que es corregeixen errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de 4 de juny de 2019, per la que es corregeixen errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de 20 de maig de 2019, per la qual s’aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de psicòleg clínic/psicòloga clínica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.- El dia 29 de desembre de 2018 es va publicar al BOIB núm. 163 la Resolució del director general del Servei de Salut, de 21 de desembre de 2018, per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de psicòleg clínic/psicòloga clínica dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

2.- El dia 25 de maig de 2019 es va publicar al BOIB núm. 70 la Resolució del director general del Servei de Salut, de 20 de maig, per la qual s'aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de psicòleg clínic/psicòloga clínica dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

3.- El dia 6 de juny de 2019 es va publicar al BOIB núm.75 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 4 de juny de 2019 per la que es corregeixen errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de 20 de maig de 2019, per la qual s'aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de psicòleg clínic/psicòloga clínic

3.- S'han detectat errors que s'han d'esmenar.  

Fonaments de dret

1.- L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar a qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2.- L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1.- Rectificar errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 4 de juny de 2019 per la que es corregeixen errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de 20 de maig de 2019, per la qual s'aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de psicòleg clínic/psicòloga clínic

2.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució –que esgota la via administrativa – pot interposar-se un recurs de reposició davant l'òrgan que ho dicta, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la data de publicació en el BOIB, d'acord als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També pot interposar-se directament un recurs contenciós-administratiu davant la jurisdicció contenciosa-administrativa en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la data de la publicació en el BOIB, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Palma, 10 de desembre de 2019 

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears

Julio Miguel Fuster Culebras

(Per delegació de la consellera de salut (OIB  10/2016)

 

ANNEX

Rectificació d'errors del punt 2

On diu

2.- L'examen es realitzarà  l'1 de febrer de 2020: a Mallorca, a l'Hospital Universitari Son Espases. Carretera de Valldemossa, 79 CP 07020 Palma de Mallorca (Illes Balears). A Menorca, a l'Hospital Mateu Orfila. Ronda de Malbuger, 1. CP 07703 Maó (Illes Balears). A Eivissa: Hospital Can Misses. C/ Corona s/n. CP 07800 Eivissa (Illes Balears).

Ha de dir:

2.- L'examen es realitzarà  l'1 de febrer de 2020, a les 10.00 hores: a Mallorca, a l'Hospital Universitari Son Espases. Carretera de Valldemossa, 79 CP 07020 Palma de Mallorca (Illes Balears). A Menorca, a l'Hospital Mateu Orfila. Ronda de Malbuger, 1. CP 07703 Maó (Illes Balears). A Eivissa: Hospital Can Misses. C/ Corona s/n. CP 07800 Eivissa (Illes Balears).