Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 12110
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 11 de desembre de 2019 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea de radiodiagnòstic del Servei de Salut de les Illes Balears, sector sanitari de Llevant, convocat mitjançant resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 d’abril de 2019 (BOIB núm. 48 de 13 de abril)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

​​​​​​​Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 d'abril de 2019 (BOIB núm. 48, de 13 d'abril), i amb convocatòria específica per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de 7 de juny de 2019 (BOIB núm. 78, de 13 de juny) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de radiodiagnòstic del sector sanitari de Llevant del Servei de Salut de les Balears.

2. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 20 de novembre de 2019 (BOIB núm. 159, de 23 de novembre), es van aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de radiodiagnòstic del sector sanitari de Llevant del Servei de Salut de les Balears.

3. Una vegada esgotat el termini per presentar reclamacions o per reparar els defectes apreciats d'acord amb la base 4.2 de la convocatòria, dict la següent.

Resolució

1. Aprovar les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de radiodiagnòstic del sector sanitari de Llevant del Servei de Salut de les Illes Balears convocat per la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 d'abril de 2019 a què es refereix el punt 1 de l'apartat “Fets”. En la llista definitiva d'admesos en figuren el nom, els llinatges i el número del document d'identitat, i en la llista provisional d'exclosos en figura també la causa de l'exclusió.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el web <www.ibsalut es> i en el tauler d'anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que esgota la via administrativa— pot interposar-se un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També pot interposar-se qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar un recurs de reposició davant del mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Palma, 11 de desembre de 2019

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)

 

LLISTA DEFINITIVA D'ADMESOS TORN LLIURE

SECTOR SANITARI LLEVANT

DNI

LLINATGES I NOM

4851****

CAMARASA GUIJARRO, PAU

4316****

CASTELL AULET, JOSEP

2447****

CORRALES PINZON, RICARDO

4318****

ELEJONDO ODDO, JOANA

4155****

GRAU SOLA, ROSALINA

4977****

HAMADE TOUFAILY, HUSSEIN

7927****

PEREZ AGUILERA, SANDRA

2084****

PEREZ GIRBES, ALEXANDRE

4153****

PONS PERELLO, MARGALIDA

2920****

ROMÁ DE VILLEGAS, ELENA