Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 12267
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 589, de data 18/11/2019, de nomenament dels membres de la Comissió Tècnica Assessora d’Urbanisme i Ordenació del Territori de Menorca (exp. 2019.001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 52 del Reglament orgànic del Consell Insular de Menorca i l'article 2 del Reglament de funcionament de les comissions tècniques assessores en matèria d'urbanisme i ordenació del territori i patrimoni històric del Consell Insular de Menorca preveuen, d'una banda, els òrgans necessaris i per tant d'existència preceptiva en l'estructura orgànica i de l'altre, la composició i nomenament dels seus membres, i contempla que el nomenament i la designació dels diferents membres, titulars i suplents, correspon a la presidència del Consell Insular.

El Ple del Consell Insular de Menorca, en sessió de caràcter extraordinari de 22 de juliol de 2019, adoptà l'acord que la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori estarà integrada per un/a president/a, un/a vicepresident/a i disset vocats.

Atesa la proposta presentada pel conseller executiu del Departament d'Economia i Territori, en data 31 d'octubre de 2019.

Com a presidenta del Consell Insular de Menorca, en exercici de les competències atribuïdes per l'article 9 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars,

RESOLC:

Primer. Nomenar com a membres de la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori les persones següents:

President:

Sr. Miquel Company Pons, conseller executiu del Departament d'Economia i Territori.

Vicepresident:

Sra. Verònica Llufriu Vidal, directora insular d'Ordenació Territorial.

Vocals:

Sr. Damià Borràs Barber (titular) i Sr. Josep Pastrana Huguet (suplent), en representació del Grup PSOE Menorca.

Sr. Joan Lluís Torres (titular) i Sr. Oriol Baradad Boldomà (suplent), en representació del Grup Més per Menorca.

Sra. Cristina Gómez Estévez (titular) i Sra. Paula Ferrando Julià (suplent), en representació del Grup Unides Podem.

Sr. Misericordia Sugrañes Barenys (titular) i Sr. Carlos Salgado Saborido (suplent), en representació del Grup Popular.

Sr. José Felipe Negrete Caballero (titular) i Sra. Isabel León Martínez (suplent), en representació del Grup Ciudadanos – Partido de la Ciudadania.

Sr. Enric Taltavull Femenias (titular) i Sr. Joan Enric Vilardell Santacana (suplent), en representació del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears.

Sr. Josep Quintana Subirats (titular) i Sr. Dàmaso de la Cruz Pons (suplent), en representació del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Balears.

Sra. Francesca Gomila Mercadal (titular) i Sr. Miquel A. Sicilia Carbonero (suplent), en representació del Col·legi Oficial d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Menorca.

Sr. Alberto Correa Rodríguez (titular) i Sr. Ramón Ulldemolins Vidal (suplent), en representació del Col·legi Oficial d'Enginyers de Camins, Canals i Ports.

Sr. Pedro Monjo Cerdà (titular) i Sr. Santiago Saura Pradas (suplent), en representació del Col·legi Oficial d'Advocats.

Sr. Jesús Cardona Pons (titular) i Sr. Joan J. Gomila Portella (suplent), en representació de l'Institut Menorquí d'Estudis.

Sr. Miquel Camps Truyol (titular) i Sr. Cristòfol Mascaró Sintes (suplent), en representació del Grup Balear d'Ornitologia.

Sr. Carlos Seguí Puntas (titular) i Sra. Elisabet Fiol Bernat (suplent), en representació dels municipis.

Sra. Elisenda Boet Domenech, funcionària arquitecta del Departament d'Economia i Territori.

Sr. Mateu Martínez Martínez, funcionari cap de secció del Departament d'Economia i Territori.

Sra. Clara González Ponte, assessora jurídica del Departament d'Economia i Territori, que exercirà les funcions de secretaria.

Segon. Que es notifiqui aquesta resolució a les persones interessades i se'n publiqui el seu contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sense perjudici que aquesta resolució produeixi efectes des de la data de la seva signatura.

Tercer. Que se'n doni compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.

 

Maó, 4 de desembre de 2019

Per delegació de la presidenta,

La secretària

Rosa Salord Oleo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)