Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 12265
Convocatòria per a proveir el lloc de treball vacant de lliure designació, cap del Servei de Recaptación de l'Oficina Municipal de Tributs de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Disposició

Ateses les necessitats organitzatives d'aquest organisme autònom, s'han de proveir el lloc de treball de lliure designació, cap del Servei de Recaptació, per la qual cosa, aquesta Presidència, en virtut del que estableix l'art. 25 dels Estatuts de l'organisme autònom local denominat “Oficina Municipal de Tributs de Calvià” (BOIB núm. 129, d'11 d'octubre de 2016), disposa el següent

1. Aprovar les bases de la convocatòria per proveir, mitjançant el sistema de comissió de serveis ordinària voluntària, el lloc de treball de lliure designació, cap del Servei Recaptació.

BASES

1. Objecte

Provisió del lloc de treball de lliure designació, CAP DEL SERVEI DE RECAPTACIÓ, mitjançant una comissió de serveis ordinària voluntària.

RECAPTACIÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denominació del lloc

V.J.

ESC

GP

NIV

C.ESP.

F.P.

AD AD

JOR

Requisits/Requeriments

Cap de servei

F/L

G/E - ST CTS TAE - SE CE

A1

28

22.932,78

LLD

A4

Cta

- Nivell C1 català

- Graduat/ada en Dret/Econòmiques, Empresarials o ADE

- Alta especialització en matèria tributària

SJ RRHH

DED

DIS

EXC

Funcions del lloc de treball:

1.- És responsable del Servei de Recaptació depenent directament de la Presidència de l'organisme autònom.

2.- Dirigeix les grans línies d'actuació del servei, en funció dels criteris i directrius d'actuació marcats pel president, establint els mecanismes de seguiment i control de resultats.

3.- És responsable sobre la presa de decisions, direcció, execució, coordinació i control de les unitats administratives que integren el servei.

4.- Realitza altres funcions d'assessorament i recolzament al òrgans superiors, elaborant informes i altres documents que li siguin requerits, com també aquelles tasques que li siguin encomanades.

5.- Avalua el funcionament del servei i realitza propostes de millora.

6.- És superior jeràrquic amb autoritat descentralitzada dels recursos humans de la seva unitat.

 

2. Durada

La durada de la comissió de serveis serà d'un any, prorrogable d'acord amb la normativa vigent. En tot cas, la comissió de serveis finalitzarà quan el lloc de treball es proveeixi mitjançant el procediment reglamentari.

La comissió de serveis té caràcter irrenunciable i la persona que ocupi el lloc de treball hi haurà de romandre durant un període mínim d'1 any.

3. Publicitat

Aquesta convocatòria es publicarà en el BOIB i en el web municipal.

4. Requisits de les persones aspirants

S'hi pot presentar tot el personal funcionari de carrera al servei de qualsevol administració pública (àmbit local, autonòmic o estatal) que es trobi en la situació administrativa de servei actiu i que acompleixi els requisits establerts pel que fa a la pertinença a l'escala, grup i els requisits que hi figuren al punt 1 d'aquestes bases.

5. Sol·licituds i termini de presentació

Les sol·licituds s'han d'enviar directament al Servei de RRHH, a la següent direcció de correu electrònic: rrhh@calvia.com. El termini de presentació de sol·licituds és de cinc dies hàbils i comença a transcórrer a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB.

Els successius anuncis només es publicaran en el web municipal (www.calvia.com).

6. Entrevista personal

Les persones aspirants seran convocades per a realitzar una entrevista amb una comissió tècnica nomenada pel president de l'organisme autònom, sobre qüestions derivades de la seva trajectòria professional i qualsevol altra que es consideri necessària per a avaluar la idoneïtat de les persones candidates. Es valoraran especialment els coneixements i/o l'experiència en matèria de recaptació i gestió de tributs en l'àmbit públic local.

Es podrà assistir amb documentació impresa o en suport digital per a acompanyar una breu exposició del projecte que implementarien per a la millora del servei públic afectat per la convocatòria en clau de modernització, digitalització i simplificació de processos.

La Presidència és l'òrgan que decidirà qui és la persona més idònia per a ocupar el lloc de treball, segons el dictamen de l'esmentada comissió tècnica.

7. Resolució d'adjudicació

La Presidència de l'organisme autònom Oficina Municipal de Tributs de Calvià és l'òrgan competent per resoldre els procediments de comissió de serveis de caràcter voluntari, d'acord amb l'article 16 dels Estatuts de l'organisme autònom local denominat “Oficina Municipal de Tributs de Calvià” (BOIB núm. 129, d'11 d'octubre de 2016).

8. Convocatòria deserta

Cas que la convocatòria s'hagi de declarar deserta perquè no es presentin sol·licituds per participar-hi dins el termini establert o perquè les persones que s'hi presentin no compleixin els requisits perquè li pugui ser adjudicada, la Presidència de l'organisme autònom publicarà la disposició corresponent en el tauler d'anuncis i en el web municipal, i s'especificaran els recursos que les persones interessades hi poden interposar.

9.  Interposició de recursos

Contra aquesta disposició, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, d'acord amb el que disposa l'art. 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes a comptar de l'endemà al de la publicació d'aquesta resolució, i en aquest cas no es pot interposar recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt expressament el de reposició o s'hagi produït la seva desestimació presumpta. 

El recurs de reposició s'ha de presentar en el Registre General d'aquest Ajuntament o en les dependències i mitjans a què es refereix l'art. 16.4 de la Llei 39/2015 abans esmentada, i s'entendrà desestimat quan no es resolgui i notifiqui en el termini d'un mes, a comptar de l'endemà de la seva interposició, cas en què quedarà expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, cal interposar directament recurs contenciós administratiu, conformement a l'establert en l'article 123 anteriorment citat, i en els articles 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant els jutjats contenciosos administratius de Palma de Mallorca, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de publicació d'aquesta resolució.

 

Calviá, 3 de desembre de 2019

El president de l'Organisme Autònom Oficina Municipal de Tributs de Calvià Marcos Pecos Quintans