Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 12250
Aprovació definitiva de la modificació de l’ordenança municipal de trànsit, circulació i seguretat viària (art. 65. Senyalització)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient 292/2019

Aprovada inicialment per l'Ajuntament Ple en sessió de dia 13 de maig de 2019 la modificació de l'article 65 de l'ordenança municipal de trànsit, circulació i seguretat viària, i atès que durant el termini d'exposició pública no s'hi ha presentat cap reclamació, i per tant, esdevé aprovada definitivament, es publica íntegrament el text modificat de l'ordenança en compliment del disposat a la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i a la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Recursos.

Contra l'aprovació definitiva de la modificació d'aquesta ordenança se pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptats des del dia de la present publicació, d'acord amb el disposat en els articles 10.1.b i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Consulta i informació de l'expedient.

L'expedient se pot consultar en el departament de Secretaria de l'Ajuntament de Felanitx, de dilluns a divendres, de les 9:00 h fins a les 14:00 h, excepte festius. Per obtenir informació de l'expedient es podran utilitzar els mitjans (direcció postal, telèfon i fax) que s'indiquen a continuació: Ajuntament de Felanitx, Plaça de la Constitució núm. 1 07200 Felanitx (Illes Balears) - Telèfon 971580051 - Fax 971583271

Felanitx, 4 de desembre de 2019

El batle

Jaume Monserrat Vaquer

ANNEX «PROJECTE DE MODIFICACIÓ DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL DE TRÀNSIT, CIRCULACIÓ I SEGURETAT VIÀRIA ​​​​​​​«Article 65. Senyalització

Estan constituïdes per dos tipus de senyalització:

A. VERTICAL:

Instal·lació a la porta, façana o construcció d'un senyal de prohibició d'estacionament ajustat al model oficial que serà facilitat per l'Excm. Ajuntament previ abonament de les taxes corresponents en les quals constarà el número de gual.

B. HORITZONTAL:

Consisteix en una franja groga de longitud corresponent a la de l'ample de l'entrada pintada a la vorada o en la calçada al costat de la vorada, en un o ambdós costats de la via pública, i segons indiqui l'informe de la policia local.

No es permetrà en cap cas col·locar rampes ocupant la calçada.

En el supòsit que la persona o entitat interessada necessiti realitzar alguna obra d'adaptació del gual haurà de demanar el corresponent permís d'obra.

Les despeses que ocasioni la senyalització descrita, així com les obres necessàries seran a compte de la persona o entitat sol·licitant, que vindrà obligada a mantenir la senyalització vertical en les condicions degudes. El manteniment de la senyalització horitzontal anirà a càrrec de l'Ajuntament».

Felanitx, maig de 2019