Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 12160
Decret de la presidenta pel qual es deleguen les funcions de Secretaria de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) en els casos d’absència reglamentària o malaltia de la titular

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Us comunic que la presidenta, el dia 28 de novembre de 2019, va resoldre:

«Fets

1. El dia 20 de desembre de 2017, qui subscriu va encomanar les funcions de secretari delegat de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) al Sr. Juan Viader Soler en els casos d'absència reglamentària o malaltia de la Sra. Maria Àngels Vanrell Julià.

2. Atès que està previst que el Sr. Juan Viader Soler deixi de prestar serveis a l'IMAS, es considera oportú modificar la delegació de la suplència de la secretaria delegada de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials i encomanar aquestes funcions, en els casos d'absència legal o reglamentaria de la Sra. Maria Àngels Vanrell Julià, a la Sra. Isabel Moragues Marquès, cap de la Secció Jurídicoadministrativa de l'IMAS.

Fonament jurídic

L'article 15.1 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials estableix que actuarà de secretari el secretari general del Consell de Mallorca, que podrà delegar en un funcionari del grup A del propi Institut Mallorquí d'Afers Socials.

Per tot l'exposat propòs que per la Presidència del Consell es dicti el decret següent:

1. Revocar el Decret de dia 20 de desembre de 2017 pel qual es van encomanar les funcions de Secretaria Delegada de l'IMAS, en els casos d'absència legal o reglamentària de la Sra. Maria Àngels Vanrell Julià, en el Sr. Juan Viader Soler.

2. Encomanar, amb efectes de dia 11 de desembre de 2019, les funcions de Secretaria Delegada de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, en els casos d'absència legal o reglamentària de la Sra. Maria Àngels Vanrell Julià, a la Sra. Isabel Moragues Marquès, cap de la Secció Juridicoadministrativa de l'IMAS.

3. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Donar compte d'aquest Decret a la Presidència i a la Gerència de l'IMAS, i notificar-lo a les persones interessades. »

 

Palma, 28 de novembre de 2019

 La presidenta 

Catalina Cladera Crespí