Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, CULTURA I IGUALTAT

Núm. 12130
Resolució de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat per la qual es deneguen subvencions per donar suport a la mobilitat en la projecció exterior de les activitats i dels projectes que promoguin les diferents manifestacions del patrimoni cultural immaterial de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Les persones i les entitats que figuren en l'annex 1 han presentat a la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat una sol·licitud de subvenció per a la mobilitat en la projecció exterior de les activitats i dels projectes que promoguin les diferents manifestacions del patrimoni cultural immaterial de les Illes Balears.

2. El 8 de novembre de 2019, la Comissió Avaluadora es va reunir per examinar les sol·licituds presentades i emetre l'informe que va servir de base per elaborar la proposta de resolució de denegació de la Delegació de la Presidència per a la Cultura.

3. El 8 de novembre de 2019, es va publicar en la pàgina web de la Delegació de la Presidència per a la Cultura la Proposta de resolució de denegació de subvencions a l'empara de la Resolució de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat de 15 de juliol de 2019 per la qual es convoquen subvencions per donar suport a la mobilitat en la projecció exterior de les activitats i dels projectes que promoguin les diferents manifestacions del patrimoni cultural immaterial de les Illes Balears.

4. D'acord amb l'apartat 8.3. de la convocatòria, les persones interessades tenen un termini de 10 dies per presentar al·legacions a la proposta de resolució comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat en la pàgina web de la Delegació de la Presidència per a la Cultura. S'han presentat al·legacions.

5. El 26 de novembre de 2019, la Comissió Avaluadora es va reunir per examinar els expedients i revisar les al·legacions rebudes, i està conforme amb la denegació de la subvenció als expedients que figuren en l'annex 1.

Fonaments de dret

1. Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre).

2. Ordre de la consellera d'Educació i Cultura, d'1 de juliol de 2009, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura (BOIB núm. 100, d'11 de juliol).

3. Resolució de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat de 10 de juliol de 2019 de delegació de competències i de signatura en determinats òrgans directius de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria i de l'Institut Balear de la Dona (BOIB núm. 95, d'11 de juliol).

4. El Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2019, de 2 de juliol, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 116, de 24 d'agost).

5. Resolució de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat per la qual es convoquen subvencions per donar suport a la mobilitat en la projecció exterior de les activitats i dels projectes que promoguin les diferents manifestacions del patrimoni cultural immaterial de les Illes Balears de 15 de juliol de 2019 (BOIB núm. 119, de 29 d'agost).

6. Resolució de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat de 25 de setembre de 2019, que modifica la Resolució de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat per la qual es convoquen subvencions per donar suport a la mobilitat en la projecció exterior de les activitats i dels projectes que promoguin les diferents manifestacions del patrimoni cultural immaterial de les Illes Balears (BOIB núm. 135, de 3 d'octubre).

Por tot això, dict la següent

Resolució

1. Denegar la concessió de les subvencions per donar suport a la mobilitat en la projecció exterior de les activitats i dels projectes que promoguin les diferents manifestacions del patrimoni cultural immaterial de les Illes Balears, a les persones o entitats que figuren en l'annex 1 d'aquesta resolució pels motius que s'hi indiquen.

2. Notificar aquesta Resolució a les persones i entitats interessades mitjançant la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat en el termini d'un mes, comptador des del dia de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 10.1a i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 27 de novembre de 2019

La secretària general

María Asunción Sáez Amer

Per delegació de competències de la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat (BOIB 95/2019)

Documents adjunts