Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI

Núm. 12010
Acord d’aprovació definitiva de la modificació del Pla parcial “Club del Sol” del Pla General d’Ordenació Urbana del municipi de Pollença relativa a la reubicació de l’àrea de serveis i zona verda sense afectar la superfície total de zona verda

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme en sessió de dia 29 de novembre de 2019, ha pres l'acord següent:

“Atès l'expedient de modificació del Pla parcial “Club del Sol” del Pla General d'Ordenació Urbana del municipi de Pollença relativa a la reubicació de l'àrea de serveis i zona verda sense afectar la superfície total de zona verda, i d'acord amb el dictamen de la Ponència Tècnica d'Ordenació del Territori i Urbanisme, en el tràmit previst a l'article 132 del Reglament de Planejament Urbanístic, aprovat pel Reial decret 2159/1978, de 23 de juny, aquesta Comissió Insular acorda:

1r. L'aprovació definitiva de la modificació del Pla Parcial Club del Sol del PGOU de Pollença amb subjecció a les següents prescripcions:

- No es pot mantenir la maniobra de gir a l'esquerra per accedir al sector des de la Ma-2220, en canvi, sí que es pot mantenir la maniobra de gir a l'esquerra per accedir a la Ma-2220 des del sector.

- Si s'han de preveure nous serveis, aquests, en principi, no podran discórrer per domini públic; mentre que si n'hi ha d'existents, s'hauran de regularitzar.

- S'haurà de sol·licitar la corresponent autorització del Projecte d'Urbanització a la Direcció Insular d'Infraestructures.

2n. En tot cas, davant qualsevol desajust en la representació de línies de delimitació del domini públic marítim-terrestre, les servituds de trànsit, protecció, accés al mar i zona d'influència, prevaldran les dades dels plànols de delimitació davant els recollits en el planejament.

3r. Tot i que l'objecte de la modificació del Pla Parcial no afecta la zona de servitud de protecció, es fa el recordatori, d'acord amb l'assenyalat a l'informe de la direcció general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar de 4 d'abril de 2017, es recorda a l'ajuntament que:

  • Els usos a la zona de servitud de protecció s'ajustaran al que disposen els articles 24 i 25 de la Llei de Costes, havent de comptar els usos permesos en aquesta zona, amb l'autorització de l'òrgan competent de la Comunitat Autònoma.

  • S'haurà de garantir el respecte de les servituds de trànsit i accés al mar establertes en els articles 27 i 28 de la Llei de Costes, respectivament.

  • Les obres i instal·lacions existents a l'entrada en vigor de la Llei de Costes, situades a la zona de servitud de protecció, es regularan per allò especificat a la Disposició transitòria quarta de la Llei de Costes.

La publicació d'aquest acord es fa a reserva de l'aprovació de l'acta.

Contra aquest acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent a la publicació del present acord. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Palma, 29 de novembre de 2019

El secretari de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme

Jaume Munar Fullana