Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 11971
Aprovació inicial Pressupost General i Plantilla de Personal per a l'any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposen els articles 112 de la llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local, i l'article 169.1 del RDL 2/2004, de 5 de març, del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, es troba en exposició al públic, a efecte d'eventuals reclamacions, el Pressupost General d'aquest Ajuntament amb les corresponents Bases d'Execució, constituït pel Pressupost propi de l'Ajuntament, així com la Plantilla de Personal d'aquesta Entitat per a l'exercici 2020 aprovats inicialment pel Ple de l'Ajuntament en sessió extraordinària celebrada el dia 28 de novembre de 2019.

Els interessats legitimats segons el que es disposa en l'article 170.1 del R.D.L 2/2004, de 5 de març, i pels motius taxativament enumerats en el núm. 2 de l'esmentat article, podran presentar reclamacions amb subjecció als següents tràmits:

a) Termini d'exposició i admissió de reclamacions: Quinze dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

b) Oficina de presentació: Registre General, oficines municipals.

c) Òrgan davant el qual es reclama: Ple de l'Ajuntament.

En el cas que no es presenti cap reclamació, l'acord d'aprovació inicial serà elevat a definitiu, sense necessitat d'adoptar un nou acord. En cas contrari el Ple disposarà del termini d'un mes per a resoldre-les.

 

Deià, 28 de novembre de 2019

El batle Lluís Enric Apesteguia Ripoll