Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11937
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 27 de novembre de 2019 de correcció d’errades de la Resolució per la qual s’adjudica, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de directora de Gestió i Serveis Generals de la Gerència d’Atenció d’Urgències 061

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 151, de 7 de novembre de 2019, es va publicar la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 24 d'octubre de 2019 per la qual s'adjudica, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de directora de Gestió i Serveis Generals de la Gerència d'Atenció d'Urgències 061, amb contracte d'alta direcció regulat pel Reial decret 1382/195, d'1 d'agost.

2. S'ha observat una errada en el punt 2 de l'apartat «Antecedents» de la  Resolució esmentada.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per això dict la següent

Resolució

Rectificar l'errada observada en el punt 2 de l'apartat «Antecedents» de la Resolució de la consellera de Salut de 24 d'octubre de 2019 per la qual s'adjudica, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de directora de Gestió i Serveis Generals de la Gerència d'Atenció d'Urgències 061, amb contracte d'alta direcció regulat pel Reial decret 1382/195, d'1 d'agost.

Allà on diu:

El 22 d'octubre de 2019 es va reunir la Comissió d'Avaluació a fi d'examinar les sol•licituds presentades i avaluar si les persones aspirants compleixen els requisits. Segons es desprèn de l'acta de la reunió, per cobrir aquest lloc de feina es varen presentar quatre persones, però només una compleix tots els requisits per ser designada candidata. Per això, vista la documentació aportada va acordar adjudicar-lo a la senyora Nuria Medina Álvarez, atès que acredita una formació i una experiència adequades i per això es considera que és una candidata idònia.

hi ha de dir:

El 22 d'octubre de 2019 es va reunir la Comissió d'Avaluació a fi d'examinar les sol•licituds presentades i a avaluar si les persones aspirants compleixen els requisits. Segons es desprèn de l'acta de la reunió, per cobrir aquest lloc de feina es varen presentar dues persones, que complien tots els requisits per ser designades candidates. No obstant això, vista la documentació aportada es va acordar adjudicar-lo a la senyora Nuria Medina Álvarez, atès que acredita una formació i una experiència adequades i per això es considera que és la candidata idònia.

Palma, 27 de novembre de 2019

El director general del Servei de Salut Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de signatura del conseller de Salut, Famíliai Benestar Social (Resolució de 12 de setembre de 2012)