Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 11921
Resolució per declarar deserta i tornar a convocar mitjançant el sistema de comissió de serveis voluntària d’acord amb el punt 12 de les bases, el lloc de treball de cap de Servei de Selecció i Proveïment de la Direcció insular de Funció Pública del Departament d’Hisenda i Funció Pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Us inform que en data d'avui he dictat la següent resolució:

“Fets

1. D'acord amb la relació de llocs de treball aprovada pel Ple del Consell de Mallorca el 9 de maig de 2019, publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 67 del 18 de maig, el lloc de treball és singularitzat, té establert el concurs de mèrits com a forma de proveïment, i es troba enquadrat en el grup A1 amb un nivell de complement de destinació 26 i complement específic un 45.

Les categories que hi poden accedir són les de tècnic-a superior pedagogia i tècnic-a superior de selecció amb el requisit de llicenciatura en Pedagogia, Psicologia o Dret, nivell de català B2 i carnet de conduir B. Es tracta d'un lloc C3, obert a altres administracions locals i autonòmiques.

2. Amb resolució de data 16 d'octubre, i publicada al BOIB Núm 145 de dia 24 d'octubre, el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública va convocar la cobertura temporal, mitjançant el sistema de comissió de serveis voluntària, el lloc de feina de cap de Servei de Selecció i Proveïment, codi 00238, de la Direcció Insular de Funció Pública del Departament d'Hisenda i Funció Pública.

3. El termini de presentació d'instàncies va finalitzar el dia 8 de novembre de 2019.

4. No s'ha presentat cap instància al procés dins el termini establert.

5. Al punt 12 de les bases que són d'aplicació en la tramitació de les comissions de serveis ordinàries voluntàries del Consell de Mallorca, publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears Núm. 125 assenyala que “En el cas que les comissions de serveis s'hagin declarat desertes i sempre que el departament afectat ho demani, s'ha de tornar a convocar la comissió de serveis i no s'han d'aplicar les restriccions incloses en el punt 3 d'aquestes bases relatius als requisits de les persones aspirants i s'han de complir la resta de punts d'aquest acord”.

6. La provisió del lloc és inajornable i, en cas que no es pugui cobrir eliminant les restriccions incloses al punt 3, es pot ocupar el lloc amb personal funcionari que pertanyi al mateix grup o subgrup, sempre que posseeixi la titulació requerida.

7. El dia 25 de novembre de 2019, el director insular de Funció Pública sol·licita tornar a convocar el lloc de treball de cap de Servei de Selecció i Proveïment amb el codi 00238 sense les restriccions incloses en el punt 3 de les bases.

Per tot aixó, dict la següent

Resolució

1.- Declarar deserta la convocatòria per a la cobertura temporal, mitjançant el sistema de comissió de serveis voluntària del lloc de feina de cap de Servei de Selecció i Proveïment, codi 00238, de la Direcció Insular de Funció Pública del Departament d'Hisenda i Funció Pública.

2.  Tornar a convocar la cobertura temporal, en règim de comissió de serveis de caràcter voluntària, del lloc de treball de cap de Servei de Selecció i Proveïment de la Direcció Insular de Funció Pública, codi núm. 00238, pel sistema de concurs de mèrits, d'acord amb les bases publicades el dia 1 d'octubre de 2016, al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 125, d'acord amb les premisses següents:

1.1 En primera instància no s'aplicaran les restriccions recollides al punt 3 de les bases de la convocatòria relatives als requisits de les persones aspirants.

1.2 En cas que, així i tot, no es presenti cap aspirant, es tindran en compte aquelles sol·licituds presentades dins termini, de personal funcionari que pertanyi al mateix grup o subgrup sempre que posseeixi la titulació requerida.

3.  Les característiques específiques de la plaça convocada són les que es recullen a l'annex I.

4. Les funcions del lloc de feina de cap de Servei de Selecció i Proveïment de la Direcció Insular de Funció Pública (codi 00238) estan publicades al BOIB núm. 5 del 10 de gener de 2019

5. Publicar aquesta Resolució al BOIB, al tauler d'edictes de la Llar de la Infància (c/ del  General Riera, 113) i a la Seu electrònica.

6. Donar trasllat a la Junta de personal.

7.  Donar un termini, per a la presentació de sol·licituds, de deu dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al BOIB.

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant la Presidència del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de rebre aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del dit recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós Administratiu de Palma que correspongui, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.”

Palma, 25 de novembre de 2019

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública

(Decret de 16-07-2019, BOIB núm. 99, de 18-07-2019)

Josep Lluis Colom Martínez

 

ANNEX I

Departament d'Hisenda i Funció Pública/Direcció Insular de Funció Pública/Servei de Selecció i Proveïment

A

B

C

     D

    E

   F

        G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Codi

Lloc

Destinació

  NL

  TP

 CD

 CE

FP

Adm

Grup

PD

RN

Jor.

Categories

Titulació

Altres requisits

Català

00238

Cap de  Servei

Palma

   1

S

26

45

C

C3

A1

S

N

1

Tècnic–a Superior 

Pedagogia

Tècnic-a superior

de selecció

Llicenciatura en dret

Llicenciatura en psicologia

Llicenciatura en pedagogia

Carnet conduir B

B2

CODIS DE LA RELACIÓ LLOCS DE TREBALL DEL CONSELL INSULAR DE MALLORCA

General:   Les lletres de los columnes són per facilitar les notes que s'indiquen. A la relació no hi figuren.

Columna A:  És un codi numèric per identificar el lloc de treball

Columna B:  Denominació del lloc de treball

Columna C:  Especifica la destinació del lloc a una localitat determinada.

Columna D:  Reflecteix el nombre dels llocs.

Columna E:  Reflecteix si el lloc és singularitzat (S) o base (N).

Columna F:   Complement de destinació.

Columna G:  Complement específic. La quantitat que correspon a cada codi de CE és l´establerta a la taula de CE del personal del Consell de Mallorca

Columna H:  FP = Forma de proveïment: LLD = Lliure designació; C = Concurs; E = Eventual; L = Laboral

Columna I:    Adm. = Descriu si el lloc està obert a: C-1 = Exclusivament al personal del Consell i dels seus organismes autònoms C-2 = Personal del Consell i d'altres administracions Locals C-3 = Personal del Consell, d'altres administracions locals i administracions autonòmiques. C-4 = Personal del Consell, d'altres administracions locals, autonòmiques i de l'Estat. HN = Habilitació Nacional

Columna J:   Grup d'adscripció (A1, A2, B, C1, C2 o AP).

Columna K:  PD: S = plena dedicació; N = no plena dedicació

Columna L:   RN: S = lloc restringit als ciutadans espanyols; N = lloc obert a ciutadans d'altres nacionalitats en els termes prevists a la normativa vigent.

Columna M:  Jornada del lloc.1 = Jornada 1: Jornada general de 37,5 hores setmanals de treball efectiu de mitjana en còmput anual prestada de forma contínua de dilluns a divendres.2 = Jornada 2: Jornada general de 37,5 hores setmanals de treball efectiu de mitjana en còmput anual prestada per torns de dilluns a dissabte o de dilluns a divendres, segons l'horari que correspongui a cada unitat o centre. Els llocs de treball amb aquesta jornada estan subjectes a la prestació de serveis amb distribució horària per torns i planificació de la distribució horària. 3 = Jornada 3: Jornada general de 37,5 hores setmanals de treball efectiu de mitjana en còmput anual subjecte a programació en horaris especials.4 = Jornada 4: Jornada especial de 40 hores setmanals de treball efectiu de mitjana en còmput anual prestada en torns de 12 h o superior, amb el màxim de 24 h en programació anual.

Columna N:  Categories que poden accedir al lloc.

Columna O:  Titulació requerida per accedir al lloc o les titulacions equivalents quan s'aprovin noves titulacions o es produeixin modificacions en la normativa educativa vigent. Si hi ha més d'una titulació s'entén, que s'ha d'acreditar una d'elles. Si entre les categories hi figura la de Tècnic -a superior i/o Tècnic -a de grau mitjà, la titulació o les titulacions que es recullin s'entenen referides a les esmentades categories. Els altres requisits són de caràcter acumulatiu.

Columna P:  Nivell de català: Codis: A2 = bàsic; B2 = intermedi; C1 = de suficiència; C2 = superior; E = llenguatge administratiu.

Columna Q:  Si és el cas, descriu les especificacions concretes del lloc de treball.