Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11606
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de novembre de 2019 per la qual s’aproven les llistes provisionals d’aspirants d’admesos i exclosos en el concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de la categoria tècnic/tècnica especialista en anatomia patològica dependents del Servei de Salut de les Illes Balears, convocat mitjançant Resolució d’1 d’agost de 2018 per la qual es convoca un concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de diverses categories de personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 96, de 4 d’agost de 2018)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

Mitjançant Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'1 d'agost de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018) es convocà un concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de diverses categories de personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears, entre elles la categoria tècnic/tècnica especialista en anatomia patològica dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

Una vegada esgotat el termini per presentar sol·licituds d'acord al punt 5.1. de la convocatòria, dict la següent,

RESOLUCIÓ

Aprovar les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos en el concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de la categoria tècnic/tècnica especialista en anatomia patològica dependents del Servei de Salut de les Illes Balears, convocat mitjançant la Resolució d'1 de agost de 2018 per la qual es convoca un concurs de trasllats voluntari per proveir places bàsiques vacants de diverses categories de personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB nº. 96, de 4 d'agost de 2018).

En la llista provisional d'aspirants admesos, que s'adjunta com annex I a aquesta Resolució, figura el DNI, els llinatges, nom i la categoria a la qual es concursa.

En la llista provisional d'aspirants exclosos, que s'adjunta com annex II a aquesta Resolució, figura el DNI, els llinatges, nom i la categoria a la qual es concursa.

Els aspirants exclosos i els que no figuren en la llista provisional d'admesos ni en la d'exclosos disposen d'un termini de quinze dies naturals a comptar des del dia següent a la data de publicació d'aquesta Resolució per formular reclamacions -que no tindran caràcter de recurs- o per subsanar els defectes detectats. No es considerarà com a subsanació l'aportació de nous certificats de serveis prestats que no s'hagin aportat dins el termini de presentació de sol·licituds. Les reclamacions s'han de considerar rebutjades si les persones interessades no apareixen com admeses en la resolució definitiva.

Publica aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web <www.ibsalut.es>.

 

Palma, 14 de novembre de 2019

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)

 

 

ANNEX I Llista provisionales d'aspirants admesos y exclosos 

Categoria 097 tècnic/tècnica especialista en anatomia patològica

DNI

Llinatges i nom

767****4

INSUA RODRIGUEZ, MARIA OBDULIA

476****2

LARA ESTRUCH, MARITXELL VANESSA

 

ANNEX II Llista de persones aspirants excloses

No n'hi ha.