Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11605
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 21 de novembre de 2019 per la qual s’adjudica, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça del grup administratiu de la funció administrativa (C1) adscrita a la Subdirecció de Tecnologies i Sistemes d’Informació dels Serveis Centrals del Servei de Salut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.  El 9 de maig es va publicar en el BOIB núm. 63 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 6 de maig de 2009 per la qual es convoca la provisió, pel sistema de promoció interna temporal, d'una plaça del grup administratiu de la funció administrativa adscrita a la Subdirecció de Tecnologies i Sistemes d'Informació (actualment Subdirecció de Tecnologies de la Informació) dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

2.  El 18 de juny de 2019 la Comissió de Selecció es va reunir per revisar les sol•licituds presentades i el 21 de juny de 2019 es va dictar la Resolució que conté les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria.

3. El 30 de juliol de 2019 la Comissió de Selecció es va reunir i va comprovar que no s'havia presentat cap reclamació contra aquestes llistes provisionals en el termini establert; en conseqüència, va acordar elevar-les a definitives. Posteriorment, va valorar els mèrits que havien al•legat les persones candidates segons el barem de la convocatòria i va acordar elevar al director general del Servei de Salut la llista provisional de puntuacions dels mèrits.

4. El 8 d'agost de 2019 es va publicar la Resolució amb la llista definitiva de persones candidates i de persones excloses i la llista provisional de puntuacions dels mèrits.

5. L'1 d'octubre de 2019 la Comissió de Selecció es va reunir i va comprovar que no s'havien presentat al•legacions a la llista provisional de puntuacions dels mèrits i, en conseqüència, el 4 d'octubre de 2019 es va publicar en el web del Servei de Salut la Resolució que conté la llista definitiva i determinar el lloc, el dia i l'hora per fer la prova teoricopràctica.

6. El 15 d'octubre de 2019 es va dur a terme la prova teoricopràctica sense cap incidència, i posteriorment la Comissió va acordar publicar la llista provisional amb les puntuacions obtingues per les persones candidates que s'hi havien presentat i també les respostes correctes a les preguntes.

7. El 24 d'octubre de 2019, la Comissió de Selecció va citar la candidata Sonia Seguí Marfil, amb DNI 43095823-X, la qual havia sol·licitat revisió de la seva, prova, per al dia 29 d'octubre de 2019, a les 13.30 hores. 

8. El 29 d'octubre va comparèixer la interessada i, en relació amb les preguntes considerades correctes publicades, manifestà que no presentaria cap al•legació.

9. El 16 de novembre es va publicar en el web del Servei de Salut la resolució del director general amb la llista definitiva de la puntuació total obtinguda per les persones candidates d'aquesta convocatòria.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Adjudicar la plaça, pel sistema de promoció interna temporal, del grup administratiu de la funció administrativa (C1) de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut a la senyora María Antonia González Ramón atès que és la candidata que ha obtinguda la puntuació més alta.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos 

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs  potestatiu de reposició davant el director general del Servei de Salut en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant qualsevol dels jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998 de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 21 de novembre de 2019

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras