Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 11595
Agència Menorca Reserva de Biosfera. Acord del Consell d’Administració de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera de data 21.10.2019, relatiu a la concessió d’ajuts per a estudis i investigacions ambientals a la Reserva de Biosfera de Menorca i de la convocatòria per a l’any 2019 (exp. 0915-2019-000002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que el Consell d'Administració de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera en sessió ordinària de data 29.4.2019 va aprovar les bases per a la concessió d'ajudes per a estudis i investigació ambientals a la Reserva de Biosfera de Menorca per a l'any 2019 i simultàniament la convocatòria per a l'any 2019, (BOIB Núm. 66, de 16.05.2019, i BOIB Núm. 70, de 25.05.2019)

Ateses les sol·licituds presentades durant el termini establert en la convocatòria.

Atès que s'ha revisat la documentació presentada per tal de comprovar administrativament i tècnicament el compliment dels requisit exigits.

Atès l'informe del tècnic instructor on consten els projectes presentats.

Atesa l'acta de la comissió avaluadora celebrada dia 10 de setembre de 2019, en la qual consta que es van valorar els projectes i pressuposts sol·licitats, comprovant que fossin adequats a les seves necessitats, i que en qualsevol cas, no superassin l'import màxim establert de 5.000,00€ per sol·licitud, tal com estableix la base vuitena.

Atès que es van concedir les ajudes als projectes més valorats fins arribar a la quantitat màxima disponible (25.000 €). Així, es van aprovar els cinc projectes més valorats amb un pressupost total de 23.425,15 €.

Atesa la proposta de la presidenta del Consell d'Administració de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, s'acorda:

PRIMER. Concedir les beques amb les quantitats indicades als beneficiaris que es detallen a continuació, els quals han obtingut el cinc projectes amb la puntuació més alta:

ENTITATS

PROJECTE

IMPORT ADJUDICAT

Hervias Parejo, Sandra

Biodiversidad y contribución de los insectos polinizadores para el mantenimiento de los ecosistemas de Menorca

4.933,55 €

Fundació Universitat-Empresa Illes Balears-

FUEIB

Contribució al coneixement dels lepidòpters insulars i el seu ús com a indicadors de la qualitat dels hàbitats i el canvi global

4.995,60 €

Santin Muriel, Andreu

Els ecosistemes bentònics del nord de Menorca: un oasi inexplorat?

5.000,00 €

Da Silva Mendes, Joana

Els líquens epífits com a indicadors del cavi global en el medi natural i urbà de Menorca

3.510,00 €

Universitat Illes Balears

Aproximación genética a la conservación del “dafne menorquí” (Daphne rodriguezii Teixidor), un endemismo amenazado y en regresión

4.986,00 €

SEGON.- Sol·licitar al senyor Valentín Pérez Mellado si vol reajustar el seu projecte a la quantitat de 1.574,87 € corresponent a la quantitat sobrant, després d'adjudicar tots els projectes.

TERCER.- No concedir l'ajut a les entitats següents atès que han obtingut menors puntuacions i s'han exhaurit els fons disponibles per a aquesta convocatòria.

- Benedicto Royuela, José

- Vizoso Rodríguez, Fernando

- WWF

- GOB Menorca

QUART.- Aplicar la despesa en la seva totalitat durant l'any 2020.

 

CINQUÈ.- Remetre aquesta resolució a la BDNS en compliment de l'art. 20.8 de l'LGS i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

SISÈ- Notificar aquesta resolució a les persones interessades

 

Maó, 6 de novembre de 2019

La Presidenta del consell d'administració de l'agència Menorca Reserva de Biosfera

Maite Salord Ripoll